Extra informatie samen met de technische migratie

De technische migratie van het verwerkingsplatform voor acquiring vindt binnenkort plaats en dit betekent dat we u een modern en betrouwbaar systeem kunnen bieden voor alle betalingen zonder contant geld. U zal te allen tijde betalingen zonder contant geld kunnen verwerken.

 

Dagelijks afrekenen

Betere transparantie

Met de migratie van het acquiring-platform zullen alle handelaren profiteren van dagelijks afrekenen voor een betere transparantie.

Als u tot nu toe afrekende op basis van voorfinanciering (waarbij verschuldigde kosten forfaitair vooraf werden gedebiteerd en aanpassingen werden uitgevoerd aan het einde van de maand) zal dat worden omgezet naar het nieuwe dagelijkse afrekenen (waarbij de verschuldigde kosten bij elke transactie worden betaald).

Als u al gebruik maakte van dagelijks afrekenen, zal er niets veranderen (gemengde tarifering).

Dit zorgt voor volledige transparantie van de kosten en minder administratiewerk aan het einde van de maand omdat er geen openstaande saldi voor verschuldigde kosten meer zullen verschijnen. De enige vergoeding die u wordt aangerekend, zal de btw zijn op de verschuldigde kosten aan het einde van de maand.

Na de introductie van Visa Debit en Debit Mastercard zullen twee aanvullende regels zichtbaar zijn op de factuur wanneer er wordt betaald met deze kaarten. De verandering heeft GEEN invloed op uw huidige tarief.

 

Beknopt berekeningsvoorbeeld:

 

Voorfinanciering
(oud)

Dagelijks (nieuw)

Dagelijkse transactievergoedingen gedurende de hele maand 

€ 1.557,00 

€ 1.557,00

Betaalde voorfinancieringsvergoedingen (oud afrekeningsmodel)

€ -1.500,00

 

Betaalde dagelijkse vergoedingen (nieuw afrekeningsmodel)

 

€ -1.557,00

Openstaand saldo 

€ 57,00

 

21% btw over € 1.557,00

€ 326,97

€ 326,97

 

 

 

Rekeningbedrag aan het einde van de maand

€ 383,97

€ 326,97

 

ALLEEN VOOR HORECA EN AUTOVERHUURBEDRJIVEN

Het omgaan met open reserveringen op een betaalkaart (pre-autorisaties)

Op de dag van de migratie moeten open reserveringen op een betaalkaart (pre-autorisaties) worden afgewerkt of handmatig worden geannuleerd bij uw terminal. Reserveringen op de betaalkaart KUNNEN NIET worden gebruikt na de migratie!

Door middel van de handmatige annulering wordt de reservering van de kaarthouder (geblokkeerd bedrag) direct vrijgegeven. Voor al deze geannuleerde reserveringen moet het bedrag voor de uitgaven van de klant bij het uitchecken van de creditcard worden afgeschreven (aanwezigheid betaalkaart vereist). Of u voert de betreffende reserveringen opnieuw in bij de terminal na de migratie. Informeer uw receptieteam hierover.

Goed om weten

In principe blijft alles hetzelfde

 

 

Geen acties vereist

U hoeft niets te ondernemen vóór de migratie. 

Voorwaarden blijven ongewijzigd

De voorwaarden van uw huidige contract blijven ongewijzigd. 

Acceptatie te allen tijde

U zal te allen tijde betalingen kunnen accepteren, er zijn geen gevolgen voor uw in-store- of webshoporders of gemailde of telefonisch geplaatste orders. 

Klantnummer

Uw klantnummer blijft hetzelfde. 

Tot uw dienst

Neem contact met ons op

Als u vragen hebt hierover.


 •  
 • *
 • *
 •  
 • *
 • *
 • *
 • *
 • Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
  Door het formulier in te vullen geeft u Worldline toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken om in de toekomst contact met u op te nemen voor aanbiedingen en marketingdoeleinden. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken door contact met ons op te nemen of door op de afmeldlink in onze e-mails te klikken.

 •