Gizlilik Politikası

 

Worldline S.A., bağlı kuruluşları ve yan kuruluşları ("WORLDLINE" veya birlikte "biz"/"bizim" olarak anilacaktir) gizlilik hakkınızı ve kişisel verilerinizi korumayı taahhüt eder. Bu Gizlilik Bildirimi, işlediğimiz Kişisel veriler, bunları nasıl topladığımız, neden kullandığımız ve ne kadar süreyle kullandığımız, kimlerle paylaşabileceğimiz ve haklarınızın neler olduğu konusunda sizi bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

Müşterilerimizden, tüccarlarımızdan veya tedarikçilerimizden biriyseniz, sizinle olan sözleşmemiz, verilerinizi nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi içerecektir.

Tüketici iseniz, Kişisel verilerinizi nasıl işlediklerini anlamak için iş yaptığınız satıcının gizlilik bildirimini de okumanızı öneririz.

Web sitesi, diğer üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar içerebilir (örneğin, üçüncü taraflarca düzenlenen etkinliklere kayıt amacıyla). Bu üçüncü taraf web sitelerinden herhangi birinin bağlantısını takip ederseniz, lütfen onların kendi gizlilik politikalarına sahip olduklarını ve politikaları veya kişisel verilerinizin işlenmesi için herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük kabul etmediğimizi unutmayın. Bu tür üçüncü taraf web sitelerine herhangi bir kişisel veri göndermeden önce lütfen bu politikaları kontrol ediniz.

Bu Gizlilik Bildirimi, gizlilik uygulamalarımızı açıklamayı amaçlar ve aşağıdaki alanları kapsar:

 

1. Hakkınızda toplayabileceğimiz bilgiler

Sizinle ilgili aşağıdaki kişisel verilerin tümünü veya bir kısmını toplayacak ve işleyeceğiz:

  • Sizin bize sağladığınız bilgiler Adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, ülkeniz ve şirketiniz (ve/veya çalıştığınız sektör) dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Web Sitemizdeki bir formu doldurduğunuzda bize sağladığınız kişisel veriler. Ayrıca, WORLDLINE'da değerlendirilmek istediğiniz bir iş ilanıyla bağlantılı olarak eğitiminiz ve iş deneyiminiz hakkındaki bilgileri de işleyebiliriz. Bizimle yaptığınız bir sözleşmeyi ifa edebilmemiz veya bize sağladığınız mal veya hizmetlerle ilgili olarak size ödeme yapabilmemiz için bize iletişim bilgilerinizi, adresinizi ve banka bilgilerinizi de verebilirsiniz;
  • Yazışmalar ve diğer iletişimler Bizimle telefon, mektup veya e-posta yoluyla iletişime geçerseniz, biz tipik olarak bu yazışma veya iletişimin bir kaydını tutarız;
  • Anket bilgileri ve geri bildirim, ayrıca araştırma amacıyla kullandığımız anketleri doldurmanızı veya ürün ve hizmet teklifimizi geliştirmek ve iyileştirmek için kullandığımız geri bildirimler sağlamanızı isteyebiliriz. Bu tür durumlarda Bu gibi durumlarda, tamamlanmış anket/geri bildirim talebinde sağlanan bilgileri toplayacağız;
  • Web sitesi ve iletişim kullanımı IP adresiniz ve alan adınız, tarayıcı sürümünüz ve işletim sisteminiz, tarayıcı diliniz, erişim zamanınız, trafik verileriniz, konum verileriniz, web günlükleriniz, web sitesindeki hareketler, yönlendiren web sitesi adresleri ve diğer iletişim verileriniz dahil ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın web sitelerine yaptığınız ziyaretlerin ayrıntıları ve çerezler ve diğer izleme teknolojileri aracılığıyla toplanan bilgiler. Web Sitesinde görüntülediğiniz sayfalar ve bizi ziyaret ederken gerçekleştirdiğiniz diğer işlemler hakkında da bilgi toplayabiliriz. Ayrıca, bir e-postayı açıp açmadığınızı veya bir e-postada bulunan bir bağlantıya tıklayıp tıklamadığınızı belirlemek için de bu tür teknolojileri kullanabiliriz.
  • Üçüncü taraflardan alınan bilgilerBilgileriniz, örneğin iş fırsatlarıyla ilgili olarak bağlı şirketlerimizden veya iş ortaklarımızdan veya durum tespiti süreçlerimizle ilgili olarak arama motorlarından, kredi referans şirketlerinden veya devlet kurumlarından başka kaynaklardan da sağlanabilir.

2. Kişisel verilerinizin kullanımları

Bu bölümde, topladığımız ve sakladığımız kişisel verileri kullanma amaçlarımızı belirliyoruz ve özellikle Avrupa gizlilik yasası kapsamındaki yükümlülüklerimize uygun olarak, bilgileri işlemek için dayandığımız “yasal gerekçeleri” belirliyoruz.

Kişisel verilerinizi yalnızca bunu yapmak için geçerli bir yasal dayanağımız olduğunda kullanırız. Duruma bağlı olarak, sizin izninize veya sizinle bir sözleşmeyi yerine getirmek, sizin veya diğer kişilerin hayati çıkarlarını korumak veya yasalara uymak için işlemenin gerekli olduğu gerçeğine güvenebiliriz. Kişisel verilerinizi, sizin çıkarlarınızı ve haklarınızı göz önünde bulundurarak, bizim veya başkalarının meşru çıkarlarına uygun olduğuna inandığımız durumlarda da işleyebiliriz.

Sizin isteklerinizi yerine getirmek dahil, sizinle etkin iletişim kurmak ve işlerimizi yürütmek için:

Kişisel verilerinizi, iletişim talebinize etkin bir şekilde yanıt vermek için; tarafımızca düzenlenen etkinliklere kayıt talebiniz için; veya uzmanlarımızdan biriyle randevu talebinize; bizimle iş yapmakla ilgileniyorsanız, teklif veya teklif talebinize yanıt vermek için; veya sizinle iş yapmakla ilgilenirsek sizinle iletişime geçebiliriz; iş başvurunuza cevap verebilmemiz için; sizinle başka şekilde iletişim kurmak için; veya sizinle ilgili diğer dahili ve harici taraflarla; veya sizinle aramızda yapılan herhangi bir anlaşmadan doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek için kullanabiliriz.

Bilgilerinizi bu amaçlar için kullandığımızda, bu tür bir kullanımı genellikle önceden ve bilgilendirilmiş onayınıza veya sözleşmeden doğan gerekliliğe (bu, verilerinizi kullanmak için bir sözleşmenin bize düşen kısmını yerine getiremeyeceğimiz anlamına gelir) veya meşru menfaatlerimize (bu, korumak istediğimiz ve Kişisel verilerinizi kullanmadan yapamayacağımız meşru ticari çıkarlarımız olduğu anlamına gelir) dayandırırız.

Size kısıtlı Web Sitesi alanlarına erişim sağlamak için:

Size çevrimiçi bir hesap sağlamak ve Web Sitemizde bir hesap oluşturmak için bir form doldurduğunuz kısıtlı alanlara erişim sağlamak için.

Bilgilerinizi bu amaçlarla kullandığımızda, bu tür kullanımları sözleşmeden doğan gerekliliğe (bu, verilerinizi kullanmadan kısıtlı alanlara erişimi kolaylaştıramayacağımız anlamına gelir), veya meşru çıkarlarımıza (bu, korumak istediğimiz ve Kişisel verilerinizi kullanmadan yapamayacağımız meşru ticari çıkarlarımız olduğu anlamına gelir) dayandırırız.

Size pazarlama materyalleri sağlamak için:

Bunları almayı seçtiğinizde size etkinliklerimiz için e-posta uyarıları, güncellemeler, teklifler ve davetler sağlamak için. Bilgilerinizi, kendimizin ve seçilmiş iş ortaklarımızın ürün ve hizmetlerini size pazarlamak için de kullanabiliriz. Yasaların gerektirdiği durumlarda, önceden ve bilgilendirilmiş onayınızı isteyeceğiz. Size gönderilen herhangi bir elektronik pazarlama iletişiminde abonelikten çıkma veya daha fazla iletişimden vazgeçme seçeneği sunacağız veya aşağıdaki “Bize Ulaşın” bölümünde belirtildiği gibi Bizimle İletişime Geçerek vazgeçebilirsiniz.

Bilgilerinizi bu amaçlarla kullandığımızda, bu tür bir kullanımı önceden ve bilgilendirilmiş onayınıza veya meşru menfaatlerimize dayandırıyoruz (bu, sizi ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili haberler konusunda güncel tutmakta meşru ticari menfaatlerimiz olduğu ve Kişisel verilerinizi kullanmadan bunu yapamayacağımız anlamına gelir).

Araştırma ve geliştirme amaçları için:
Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmeye ve iyileştirmeye devam edebilmemiz için sizi daha iyi anlamak amacıyla kişisel verilerinizi analiz etmek.

Bilgilerinizi bu amaçlarla kullandığımızda, bu tür bir kullanımı meşru menfaatlerimize dayandırırız (bu, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmek için meşru ticari menfaatlerimiz olduğu ve bunu Kişisel verilerinizi kullanmadan yapamayacağımız anlamına gelir).

Web sitelerimizin düzgün işlevselliğini sağlamak ve içeriğin uygunluğunu sağlamak için:

Çeşitli teknolojilerin kullanımı yoluyla web sitelerimizin kullanımı ve etkinliği hakkında kullanım verileri ve istatistikleri topluyoruz ve Web Sitelerimizdeyken deneyiminizi kişiselleştirmenin yanı sıra sizinle olan etkileşimlerimizi uyarlıyoruz. Web sitemizde çerezleri nasıl kullandığımız hakkında size daha fazla bilgi veren ayrı bir Çerez Bildirimimiz var. Ayrıca, verilerinizin iş ortaklarına, tedarikçilere ve/veya hizmet sağlayıcılara iletilmesi de dahil olmak üzere, web sitelerimizden gelen içeriğin size en etkili şekilde sunulmasını sağlamak için bilgi topluyoruz.

Bu tür kullanımı kesinlikle gerekli olandan pazarlama çerezlerine kadar değişebilen, yerleştirdiğimiz çerez türlerine bağlı olarak, web sitemizin düzgün çalışmasını sağlamak için meşru çıkarlarımıza veya önceden ve bilgilendirilmiş onayınıza dayandırırız. Verilerinizi içerik alaka düzeyi için kullanırken, bunu genellikle meşru menfaatlerimize dayandırırız (bu, web sitemizin içeriğini güncel ve güncel tutmak ve kullanımınıza uygun hale getirmekte meşru bir menfaatimiz olduğu anlamına gelir. Kişisel verilerinizi kullanmadan bunu yapamayız).

Belirli etkinlikleri izlemek için:

Hizmet kalitesini sağlamak veya dolandırıcılıkla mücadele konusundaki yasal yükümlülüklerimize uymak için sorguları ve işlemleri izlemek amacıyla hakkınızda bilgi topluyoruz.

Bilgilerinizi bu amaçlar için kullandığımızda, bu tür kullanımları yasal görevimize (bu, belirli davranış ve faaliyetleri izlememizi zorunlu kılan farklı yasalar olduğu anlamına gelir) veya meşru çıkarlarımıza (bu, hileli işlemleri izlemek için meşru ticari çıkarlarımız olduğu ve Kişisel verilerinizi kullanmadan bunu yapamayacağımız anlamına gelir) dayandırırız.

Değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek için:

Hizmetlerimiz ve ürünlerimizdeki değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek için;

Bilgilerinizi bu amaçlar için kullandığımızda, bu tür kullanımları meşru menfaatlerimize dayandırırız (bu, Kişisel verilerinizi kullanmadan değişiklikleri size iletemeyeceğimiz anlamına gelir).

İşimizi yeniden düzenlemek veya değişiklik yapmak için:

İşimizi veya bir kısmını satacak olursak; veya yeniden yapılanmaya gidersek, önerilen herhangi bir satış veya yeniden düzenlemeyi analiz etmek amacıyla herhangi bir durum tespiti sürecinin bir parçası olarak kişisel verilerinizi ilgili üçüncü tarafa (veya danışmanlarına) ifşa etmek zorunda kalabiliriz. Ayrıca, satış veya yeniden yapılanma sonrasında, bu bildirimde belirtilen aynı amaçlarla kullanmaları için kişisel verilerinizi söz konusu yeniden düzenlenen kuruluşa veya üçüncü tarafa aktarmamız gerekebilir. Bilgilerinizi bu amaçlar için kullandığımızda, bu tür kullanımları meşru menfaatlerimize dayandırırız (bu, Kişisel verilerinizi kullanmadan değişiklikleri size iletemeyeceğimiz anlamına gelir).

Sözleşmeden doğan, yasal veya düzenleyici yükümlülüklerle bağlantılı olarak:

Kişisel verilerinizi hizmet sağlayıcılar, yükleniciler, acenteler, danışmanlar, grup şirketleri, iştirakler, yan kuruluşlar, denetim makamları gibi harici üçüncü taraflara, sözleşmeden doğan görevlerimize, yasal yükümlülüklerimize uymak veya çıkarlarınızı korumak için ifşa edebiliriz.

Kişisel verilerinizi, yasal gerekliliklerimize uymak veya uygun olduğu şekilde düzenleyicilerle diyalog kurmak için de kullanabiliriz, bu, kişisel verilerinizin üçüncü taraflara, mahkeme hizmetlerine ve/veya düzenleyici kurumlara veya kanun uygulayıcı kurumlara dünyanın herhangi bir yerinde veya zorunlu olduğu durumlarda, bu tür taraflarca yapılan inceleme, kovuşturma veya soruşturmalarla bağlantılı olarak ifşa edilmesini içerebilir. İzin verildiğinde ve mümkün olduğunda, bu tür bir talebi size yönlendiririz veya bir suçun önlenmesine veya tespit edilmesine halel getirmedikçe, yanıt vermeden önce sizi bilgilendiririz.

Bilgilerinizi bu amaçlarla kullandığımızda, bu tür kullanımları sözleşmeden doğan gerekliliğe (bu anlaşmanın bize düşen kısmını, bunu yapmak için sizin verilerinizi kullanmadan yapamayacağımız anlamına gelir), yasal yükümlülüklerimize bu, yasal olarak belirli yasalara uymamız gerektiği anlamına gelir) veya meşru menfaatlerimize (bu, yürürlükteki yasalara uygun olarak kolluk kuvvetleri ve düzenleyici makamlarla işbirliği yapma konusunda meşru ticari çıkarlarımız olduğu ve Kişisel verilerinizi kullanmadan bunu yapamayacağımız anlamına gelir)dayandırırız.

 

3. Kişisel verilerinizin iletilmesi, saklanması ve güvenliği

Alıcılar

Taleplerinizi yerine getirmek için, Kişisel verilerinizi, sizden farklı bir bölgede veya yargı yetkisinde bulunan bir paylaşılan hizmetler şirketi gibi şirketler grubumuz içinde paylaşmamız veya başka bir şekilde aktarmamız gerekebilir. Uygun olduğunda, kişisel verilerinizi, örneğin harici etkinlik organizatörleri veya talebinizi yerine getirmek için daha iyi bir konumda olabilecek ortak şirketler gibi üçüncü taraflara da aktarabiliriz.

Kişisel verilerinizi, bizim adımıza hizmet veren hizmet sağlayıcılarımızla da paylaşabiliriz. Bu hizmet sağlayıcıların kişisel verileri yalnızca bizim adımıza hizmetleri gerçekleştirmek için gerekli olduğu şekilde kullanmasını veya ifşa etmesini sözleşmeye bağlı olarak şart koşarız.
 

İnternet üzerinden güvenlik

Sizin de bildiğiniz üzere, internet üzerinden bilgi aktarımı tamamen güvenli değildir. Kişisel verilerinizi veri koruma yasama gerekliliklerine uygun olarak korumak için ticari olarak makul fiziksel, elektronik ve prosedürel korumaları sürdürüyoruz.

Bize sağladığınız tüm bilgiler bizim veya alt yüklenicilerimizin güvenli sunucularında saklanır ve güvenlik politikalarımıza ve standartlarımıza tabi olarak erişilir ve kullanılır. Size web sitelerimizin belirli bölümlerine erişmenizi sağlayan bir şifre verdiğimizde (veya seçtiğiniz yerde), bu şifreyi gizli tutmaktan ve size bildirdiğimiz diğer güvenlik prosedürlerine uymaktan siz sorumlusunuz. Sizden şifrenizi kimseyle paylaşmamanızı rica ediyoruz.
 

Uluslararası veri aktarımı

Kişisel verileri Avrupa Ekonomik Alanı'ndan ("AEA") AEA dışındaki bir ülkeye (veya Avrupa Komisyonu tarafından kabul edildiği gibi yeterli düzeyde koruma sunmadığı düşünülen bir ülkeye) aktardığımızda 2016/679 Genel Veri Koruma Yönetmeliğinin (GDPR) 45. Maddesine dayanarak, lgili kişisel verileri korumak için özel ek önlemler almamız gerekebilir ve bu devir, bu devri meşrulaştıran AB Komisyonu onaylı standart sözleşme maddeleri veya geçerli yasaların izin verdiği diğer yasal gerekçeler gibi, yasal dayanaklara ve mekanizmalara dayanacaktır.

AEA dışındaki belirli ülkeler, Avrupa Komisyonu tarafından esasen AEA veri koruma yasalarına eşdeğer korumalar sağladığı için onaylanmıştır ve bu nedenle, kişisel verileri bu yargı bölgelerine aktarmak için ek koruma gerekmemektedir. (tam liste için bkz.: https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_en).

Bu uluslararası veri aktarımı, örneğin, kişisel verileriniz, bulunduğunuz ülke dışındaki bir varış noktasına aktarılabildiğinde, burada saklandığında veya personelimiz veya tedarikçilerimiz tarafından erişildiğinde gerçekleşebilir. Bölgesel veya ulusal yasalardaki farklılıklara rağmen, her koşulda kişisel verileri bu Gizlilik Bildiriminde belirtildiği şekilde koruyacağız.
 

Veri saklama

Kişisel veriler için saklama sürelerimiz, iş gereksinimlerine ve yerel yasal gerekliliklere dayanmaktadır. Kişisel verileri, bilgilerin toplandığı işleme amacı/amaçları ve izin verilen diğer ilgili amaçlar için gerekli olduğu sürece saklarız. Örneğin, bize sağladığınız bilgileri, web sitemiz aracılığıyla talep ettiğiniz hizmetleri size sağlamak için gerekli olduğu, bu hizmetlerden doğabilecek taleplerin süresi dolana kadar veya bu tür verilerin saklanmasıyla ilgili düzenleyici gerekliliklere uyduğu sürece saklayabiliriz. Dolayısıyla, kişisel verilerinizi birden fazla amaç için kullanırsak, süresi en uzun olan amaç sona erene kadar saklarız ancak kısa olan süre sona erdiğinde bu verileri daha kısa bir süreli amaç(lar) için kullanmayı bırakırız.

Kişisel verilere artık ihtiyaç duyulmadığında, verileri geri alınamayacak şekilde anonimleştirilir (ve anonimleştirilmiş bilgileri daha fazla saklayabilir ve kullanabiliriz) veya verileri güvenli bir şekilde imha ederiz.

 

4. Haklarınız ve bizimle nasıl iletişime geçeceğiniz

Pazarlama

Kişisel verilerinizi pazarlama amacıyla işlemememizi isteme hakkına sahipsiniz. Bilgilerinizi bu amaçlarla kullanmayı veya bu amaçlarla herhangi bir üçüncü tarafa ifşa etmeyi düşündüğümüzde sizi bilgilendiririz. Kişisel verilerinizi toplamak için kullandığımız formlardaki belirli kutuları işaretlemeyerek bu tür işlemeleri önleme hakkınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki “Bizimle İletişime Geçin” bölümünde belirtildiği gibi Bizimle İletişime Geçerek de bu hakkı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Bilgilerin güncellenmesi

Kişisel verilerinizin doğru olmasını sağlamak için makul çabayı göstereceğiz. Bu konuda bize yardımcı olmak için, bize sağladığınız kişisel verilerdeki değişiklikleri aşağıdaki “Bizimle İletişime Geçin” bölümünde belirtildiği gibi Bizimle İletişime Geçerek bize bildirmelisiniz.

Haklarınız

Bilgi alma hakkına sahipsiniz. Bunun gibi bildirimler yoluyla size şeffaf bilgi sağlamaya çalışıyoruz.

Kişisel verilerinizi kullanımımızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, öncelikle bu amaç için tasarlanmış Veri Sahibi Talebi web formunu doldurmalısınız. Forma buradan erişebilirsiniz. Başka sorularınız varsa, lütfen Veri Koruma Görevlilerimizle iletişime geçin.

Veri Sahibi Talep Formu ›


Belirli koşullar altında, AB'de, Kaliforniya'da veya size kanunen haklar sağlayan başka bir yargı bölgesinde ikamet ediyorsanız, bizden aşağıdakileri talep etme hakkınız olabilir:

(a) bilgilerinizin kullanımı hakkında size daha fazla ayrıntı sağlamak;
(b) elimizde bulunan kişisel verilerinizin bir kopyasını size sağlamak;
(c) tuttuğumuz kişisel verilerdeki herhangi bir yanlışlığı güncellemek (lütfen “Bizimle İletişime Geçin” bölümüne bakın);
(d) artık kullanmak için yasal bir dayanağımız olmayan tüm kişisel verileri silmek;
(e) işlemenin rızaya dayalı olduğu durumlarda, söz konusu işlemeyi durdurmamız için rızanızı geri çekmek;
(f) bu işlemeyi üstlenme nedenlerimiz veri koruma haklarınıza herhangi bir zarardan daha ağır basmadığı sürece, meşru menfaatler temeline dayalı herhangi bir işlemeye itiraz etmek; ve
(g) bir şikayet araştırılırken bilgilerinizi nasıl kullandığımızı kısıtlamak.
(h) olumsuz etkilere yol açabilecek otomatik kararlara dayalı profil oluşturmaya veya kararlara tabi olmamak.

Lütfen bu hakların kullanımında belirli istisnaların geçerli olduğunu ve bu nedenle bunları her durumda kullanamayacağınızı unutmayın. Ayrıca, bunlar ulusal özellikler nedeniyle ülkeler arasında biraz farklılık gösterebilir. Örneğin Fransa'da, yukarıda sayılan haklara ek olarak, ölümünüzden sonra kişisel verilerinizin nasıl kullanılmasını istediğinize dair direktifler belirleme hakkınız da bulunmaktadır.

Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, hak sahipliği durumunuzu kontrol edeceğiz ve geçerli zaman çizelgesi içinde yanıt vereceğiz.

Kişisel verilerinizi kullanımımızdan veya bu hakların herhangi bir şekilde kullanılmasına verdiğimiz yanıttan memnun değilseniz, her zamanki ikamet yerinizdeki veya iddia edilen yasa ihlalinin gerçekleştiği yerdeki Denetim Otoritesine şikayette bulunma hakkınız bulunmaktadır. Sizinle olan iletişimlerimizde, haklarınızı etkin bir şekilde kullanabilmeniz için size iletişim bilgilerini sağlayacağız. AB Üye Devletleri için,AB Denetim Otoritelerilistesini ve iletişim bilgilerini görmek için lütfen buraya tıklayın..

Ülkeye veya bölgeye özel ek hükümler

WORLDLINE'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde Kaliforniya Eyaleti'nde belirli gizlilik gereksinimlerine tabi olduğu durumlarda, aşağıdakiler de geçerlidir: California Tüketici Gizliliği Yasası (“CCPA”) kapsamındaki açıklama gerekliliklerine uygun olarak, WORLDLINE Kişisel verilerinizi satmaz ve satmayacaktır. Ayrıca şu haklara sahipsiniz:

  • WORLDLINE'ın sizin hakkınızda topladığı, kullandığı veya ifşa ettiği Kişisel verilerinize erişmemizi talep etmek;
  • Kişisel verileri silmemizi istemek;
  • Veri koruma haklarınızdan herhangi birinin kullanılması için ayrımcı olmayan muamele;
  • • Kişisel verilerinize erişim için tarafımızdan talep edilmesi halinde, bu tür bilgilerin taşınabilir olması için, mümkünse, bu bilgileri herhangi bir engel olmadan başka bir alıcıya iletmenize izin veren, kolayca kullanılabilir bir biçimde.

Bizimle İletişime Geçin

Bulunduğunuz yere bağlı olarak, bu Gizlilik Bildirimi kapsamında tarafımızca işlenen kişisel verilerinizin “veri denetleyicisi” farklı olabilir.

Bu bildirimle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya yukarıda açıklanan haklarınızdan herhangi birini kullanmak istiyorsanız, talepte bulunun, lütfen bu amaç için tasarlanmış Veri Sahibi Talebi web formunu doldurun. Forma buradan erişebilirsiniz.

Hangi grup şirketlerinin hangi ülkelerde veri denetleyicisi olacağının bir listesi için lütfen burayabakın ve ilgili Veri Koruma Görevlisinin iletişim bilgilerini alın.
 

Web sitelerimizde çerezler ve izleme teknolojileri kullanıyoruz. Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfenÇerez Bildirimimizebakın.
 

6. Gizlilik Bildirimimizde ve Çerez Bildirimimizde Değişiklikler

Web sitelerimizin içeriğini ve çerezleri nasıl kullandığımızı değiştirebiliriz ve sonuç olarak Gizlilik Bildirimimiz ve Çerez Bildirimimiz gelecekte zaman zaman değişebilir. Bu Gizlilik Bildirimini veya Çerez Bildirimimizi değiştirirsek, en son değiştirildiği tarihi aşağıda güncelleyeceğiz. Bu değişiklikler önemliyse, bunu Web Sitemizde açıkça belirteceğiz.

Bu Gizlilik Bildirimi en son 12 Aralık 2022 de güncellenmiştir.

Ek A: Kullanım Gerekçeleri

AB veri koruma yasaları kapsamında kişisel verilerin kullanımı, bir dizi yasal “gerekçeden” birine göre gerekçelendirilmelidir ve bu politikada her bir kullanıma ilişkin gerekçeleri belirtmemiz gerekmektedir. Mevcut gerekçelerin kapsamının bir açıklaması burada bulunabilir. Bilgilerinizin her kullanımını haklı çıkarmak için kullandığımız gerekçeleri, bu bildirimin "Kişisel verilerinizin kullanımları" bölümündeki kullanımın yanında not ediyoruz.

Bunlar, bilgilerinizi kullanmamızı haklı kılan başlıca yasal gerekçelerdir:

  • Rıza: bilgilerinizi kullanmamıza izin verdiğinizde (bu tür bir kullanımla ilgili olarak size bir onay formu sunulacak ve aldığınız e-postadaki "abonelikten çık" seçeneğini veya Bize Ulaşın formunu kullanarak onayınızı geri çekebilirsiniz).
  • Sözleşme performansı: bilgilerinizin sizinle sözleşmemizi akdetmek veya ifa etmek için gerekli olduğu durumlarda.
  • Yasal yükümlülük: bilgilerinizi yasal yükümlülüklerimize uymak için kullanmamız gerektiğinde.
  • Meşru menfaatler: bilgilerinizi meşru bir menfaat elde etmek için kullandığımız ve bunları kullanma nedenlerimizin veri koruma haklarınıza yönelik herhangi bir zarardan ağır bastığı durumlarda.
  • • Yasal iddialar: bilgilerinizin size, bize veya üçüncü bir tarafa karşı savunma, kovuşturma veya iddiada bulunmamız için gerekli olduğu durumlarda.

 

Ek B

Ülke

Veri Sorumlusu olarak hareket eden tüzel kişilik

 Veri Koruma Görevlisi / Veri Koruma Sorumlusu

Tüm equensWorldline varlıkları

EquensWorldline SE

dataprotection-WLFS@worldline.com

Arjantin

Worldline Argentina SA

dpo-worldline-mts@worldline.com / contato.protecaodedados@worldline.com

Avustralya

ANZ Worldline Payment Solutions

dataprotection-ms-au@worldline.com

Avusturya

PAYONE GmbH Austrian branch

privacy@payone.com

 

Worldline Austria GmbH

datenschutz.worldline@worldline.com

Belçika

Worldline e-Commerce Solutions BV / SRL

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline e-Commerce Solutions Ltd.

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline Financial Solutions NV / SA

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline SA/NV

dpoms@worldline.com

Brezilya

Worldline Brazil Serviços Ltda

contato.protecaodedados@worldline.com

Kanada

Bambora Inc

dpo-bambora@worldline.com

Çek Cumhuriyeti

Worldline Czech Republic s.r.o.

dpoms@worldline.com

Danimarka

Bambora Online AS

dpo-bambora@worldline.com

Estonya

Worldline Payment Estonia Oü

dataprotection-WLFS@worldline.com

Fransa

Retail International Holding SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Santeos SA

dpo-worldline-france@worldline.com

Similo SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Worldline France SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Worldline SA

Worldline MS France SA 

Worldline e-commerce Solutions SAS

Worldline IGSA SA

Worldline Business Support SASU

Worldline Prepaid Service France SAS 

Consoprotec SAS                                                

dpo-worldline-france@worldline.com

dpo-worldline-france@worldline.com

dataprotectionbe@worldline.com

dpo-worldline-france@worldline.com

dpo-worldline-france@worldline.com

dpo-worldline-france@worldline.com

dpo-worldline-france@worldline.com

Almanya

Credit & Collections Service GmbH

datenschutz@creditcs.de

Worldline Healthcare GmbH

dataprotection-whc@worldline.com

Worldline Payone Holding GmbH

privacy@payone.com

Payone GmbH

privacy@payone.com

 

Worldline Germany GmbH

datenschutz.worldline@worldline.com

 

DZ Service GmbH

mail@dzservice.de

Yunanistan

Worldline Merchant Acquiring Greece Α. Ε.

Société Anonyme for the Management & Operation of Networks for Electronic Transactions Cardlink

dl-dpo.gr@worldline.com

dpo@cardlink.gr

 

 

Hindistan

Worldline Global Services Pvt. Limited

dpo.wgs@worldline.com

 

 

 

Worldline e-payments India Pvt. limited

dpo.ms.india@worldline.com

 

 

İtalya

Worldline Merchant Services Italia

dataprotectionofficer.italia@worldline.com

Letonya

Worldline Latvia SIA

dataprotection-WLFS@worldline.com

Litvanya

Worldline Lietuva UAB

dataprotection-WLFS@worldline.com

Lüksemburg

Worldline Financial Services (Europe) S.A.

dataprotection.europe@worldline.com

Worldline Luxemburg SA

dpooffice-belux@worldline.com

Hollanda

Global Collect Services B.V.

(Worldline Digital Commerce)

dataprotection.epay-ing@worldline.com

Worldline BV

dpoms@worldline.com

İspanya

Worldline Iberia SA

dles-datospersonalesiberia@worldline.com

İsveç

Bambora AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Danmark AS

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Device AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Group AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Telesales AB

dpo-bambora@worldline.com

DevCode AB

dpo-bambora@worldline.com

All Bambora entities

dpo-bambora@worldline.com

İsviçre

SPS AG

dataprotection.switzerland@worldline.com

 

Worldline Switzerland

dataprotection.germany@worldline.com

BK ve İrlanda

Worldline IT Services UK Ltd.

dpo-rbub@worldline.com

ABD

MRL Pay. Inc

dataprotection@worldline.com

Worldline Holdings US. LLC

dataprotection@worldline.com

Worldline US Inc.

dataprotection@worldline.com