Πολιτική Απορρήτου

Η Worldline Group S.A., οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες και οι θυγατρικές της (από κοινού WORLDLINE ή εμείς/εμάς/δικά μας) δεσμεύονται να διασφαλίζουν το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα και τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου έχει ως στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, τον τρόπο συλλογής τους, τους λόγους για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε και για πόσο χρονικό διάστημα τα χρησιμοποιούμε, με ποιους τα μοιραζόμαστε και ποια είναι τα δικαιώματά σας.

Εάν είστε ένας από τους πελάτες, τους εμπόρους ή τους προμηθευτές μας, η σύμβασή μας μαζί σας θα περιέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας.

Εάν είστε καταναλωτής, σας συνιστούμε να διαβάσετε επίσης την πολιτική απορρήτου του εμπόρου με τον οποίο συνεργαστήκατε για να κατανοήσετε πώς επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Ο παρών ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους τρίτων (για παράδειγμα, για σκοπούς εγγραφής σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τρίτους). Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους τρίτων, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτοί έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και ότι δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις πολιτικές τους ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Παρακαλούμε να ελέγξετε αυτές τις πολιτικές, προτού υποβάλετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων μερών.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αποσκοπεί στην επεξήγηση των πρακτικών μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και καλύπτει τους ακόλουθους τομείς:


 

1. Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς

Θα συλλέγουμε και θα επεξεργαζόμαστε όλα ή ορισμένα από τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν:

  • Πληροφορίες που μας παρέχετεΠροσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, όπως όταν συμπληρώνετε μια φόρμα στον Ιστότοπό μας ή κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) ή στις Υπηρεσίες Premium της Worldline συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του ονόματός σας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του αριθμού τηλεφώνου σας, της χώρας και της εταιρείας σας (ή/και του κλάδου στον οποίο εργάζεστε). Σε ορισμένες περιπτώσεις επεξεργαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση και την εργασιακή σας εμπειρία σε σχέση με μια θέση εργασίας στην WORLDLINE, για την οποία ενδιαφέρεστε. Στο πλαίσιο εκτέλεσης μιας σύμβασης ή πραγματοποίησης πληρωμών προς εσάς σε σχέση με αγαθά ή υπηρεσίες, μας παρέχετε τα στοιχεία επικοινωνίας, τη διεύθυνση και τα τραπεζικά σας στοιχεία.
 
  • Αλληλογραφία και άλλες επικοινωνίεςεάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, επιστολής ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνήθως θα διατηρούμε αρχείο της εν λόγω αλληλογραφίας ή επικοινωνίας,
 
  • Πληροφορίες ερευνών και σχόλιαστις περιπτώσεις που σας ζητούμε να συμπληρώσετε έρευνες που χρησιμοποιούμε για ερευνητικούς σκοπούς ή να παράσχετε τα σχόλια σας, που χρησιμοποιούμε για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα συλλέγουμε τις πληροφορίες που παρέχονται στο συμπληρωμένο αίτημα έρευνας/σχολίων,
 
  • Λεπτομέρειες χρήσης του ιστοτόπου και της επικοινωνίας σχετικά με τις επισκέψεις σας στους ιστότοπους και πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της διεύθυνσης IP και του ονόματος τομέα, της έκδοσης και του λειτουργικού συστήματος του προγράμματος περιήγησης, της γλώσσας του προγράμματος περιήγησης, του χρόνου πρόσβασης, των δεδομένων κίνησης, των δεδομένων θέσης, των αρχείων καταγραφής ιστοτόπων, των κινήσεων στον ιστότοπο, των διευθύνσεων ιστοτόπων παραπομπής και άλλων δεδομένων επικοινωνίας. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες που προβάλλετε εντός του ιστοτόπου και άλλες ενέργειες στις οποίες προβαίνετε κατά την επίσκεψή σας σε εμάς. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τέτοιες τεχνολογίες για να προσδιορίσουμε εάν έχετε ανοίξει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εάν έχετε κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο που περιέχεται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σχετικά με την συγκεκριμένη επεξεργασία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα ανατρέχοντας στην Πολιτική για τα Cookies, που βρίσκεται διαθέσιμη εδώ.
 
  • Πληροφορίες από τρίτους.Σε ορισμένες περιπτώσεις οι πληροφορίες σας μας παρέχονται από άλλες πηγές, για παράδειγμα από τις συνδεδεμένες με εμάς εταιρείες ή τους επιχειρηματικούς μας εταίρους σε σχέση με επιχειρηματικές ευκαιρίες ή από μηχανές αναζήτησης, εταιρείες αναφοράς πιστοληπτικής ικανότητας ή κυβερνητικές υπηρεσίες, ή άλλες δημόσιες πηγές όπως το ΓΕΜΗ, ΦΕΚ, ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, σε σχέση με τις διαδικασίες ελέγχου που εφαρμόζουμε.
     

 

2. Σκοποί επεξεργασίας

Η Worldline επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει ή/και μας παρέχετε για τους παρακάτω νόμιμους σκοπούς:

(α) Για να επικοινωνούμε αποτελεσματικά μαζί σας και να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της εκπλήρωσης των αιτημάτων σας. Στο πλαίσιο αυτό, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο αίτημά σας για επικοινωνία ή στο αίτημά σας για εγγραφή σε εκδηλώσεις που διοργανώνουμε ή στο αίτημά σας για ραντεβού με έναν από τους ειδικούς συνεργάτες μας ή να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας για πρόταση ή προσφορά, εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εάν ενδιαφερόμαστε να συνεργαστούμε μαζί σας ή να ανταποκριθούμε στην αίτησή σας για εργασία ή να επικοινωνήσουμε με άλλο τρόπο μαζί σας ή με άλλα εσωτερικά και εξωτερικά μέρη που σας αφορούν ή να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τυχόν συμφωνίες που έχουν συναφθεί μεταξύ ημών.
 

(β) Για να σας παρέχουμε πρόσβαση σε περιορισμένες περιοχές του ιστότοπου, όπως στην περίπτωση που έχετε συμπληρώσει μια φόρμα για τη δημιουργία on-line λογαριασμού στον ιστότοπό μας.

(γ) Για προωθητικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα για να σας παρέχουμε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερώσεις, προσφορές και προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις μας, εφόσον έχετε επιλέξει να τις λαμβάνετε, και για να σας προωθούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τόσο τα δικά μας όσα και επιλεγμένων επιχειρηματικών μας εταίρων.

(δ) Για τη διαφύλαξη και προστασία των έννομων συμφερόντων μας. Στο πλαίσιο αυτό διεξάγουμε έρευνες και αναλύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και να σας κατανοήσουμε καλύτερα, ώστε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Περαιτέρω, παρακολουθούμε τα ερωτήματα, τις συναλλαγές και τις λοιπές δραστηριότητές σας για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών μας, τη φερεγγυότητα των αντισυμβαλλομένων μας και τη σωστή λειτουργία και την αποτελεσματική οργάνωση των ιστότοπών μας καθώς και τη συνάφεια του περιεχομένου τους. Σε περίπτωση που εκποιήσουμε την επιχείρησή μας ή μέρος αυτής ή υποβληθούμε σε αναδιάρθρωση, προσωπικά σας δεδομένα θα γνωστοποιηθούν στο σχετικό τρίτο μέρος (ή στους συμβούλους του) ως μέρος οποιασδήποτε διαδικασίας ελέγχου, με σκοπό την ανάλυση οποιασδήποτε προτεινόμενης μεταβίβασης ή αναδιάρθρωσης. Τα προσωπικά σας δεδομένα, κατά περίπτωση, θα διαβιβαστούν στην εν λόγω αναδιαρθρωμένη οντότητα ή σε τρίτο μέρος μετά την πώληση ή την αναδιάρθρωση για να τα χρησιμοποιήσουν για τους ίδιους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική.

(ε) Προκειμένου να συμμορφωθούμε με ορισμένη υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως για παράδειγμα η κανονιστική συμμόρφωση που επιβάλλεται για φορολογικούς σκοπούς ή από συστήματα πληρωμών περιλαμβανομένων των υποχρεώσεών μας που απορρέουν από την εργατική και φορολογική νομοθεσία, το Ν. 2190/1920, όπως αυτός αναμορφώθηκε με το Ν. 4548/2018, τις διατάξεις του ΚΠολΔ, καθώς και τη νομοθεσία για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας όπως έχει περαιτέρω εξειδικευτεί το πλαίσιο με τον Ν. 4557/2018.

 

3. Νομικές βάσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε διασφαλίσει πως υπάρχει η απαραίτητη νομική βάση για κάθε σκοπό επεξεργασίας. Ειδικότερα, η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας θα είναι, κατά περίπτωση μία από τις ακόλουθες:

(α) η αναγκαιότητα επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο εκτέλεσης συμβατικής μας υποχρέωσης, οπότε και η επεξεργασία των δεδομένων σας θα είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης (άρθρο 6 παρ. 1 β’ του ΓΚΠΔ),

(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων μας (άρθρο 6 παρ. 1 στ’ του ΓΚΠΔ),

(γ) η συμμόρφωση με έννομη υποχρέωσή μας (άρθρο 6 παρ. 1 γ’ του ΓΚΠΔ)

(δ) η συγκατάθεσή σας υπό τις προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο (άρθρο 6 παρ. 1 α’ του ΓΚΠΔ). Όταν η συγκατάθεσή σας δίνεται στο πλαίσιο επεξεργασίας για προωθητικούς σκοπούς, σε ορισμένες περιπτώσεις σας δίνετε η δυνατότητα να την παράσχετε επιλέγοντας ορισμένα πεδία (check-boxes) στις φόρμες που χρησιμοποιούμε για τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων.

4. Διαβίβαση, αποθήκευση και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων Αποδέκτες

Όπου κρίνεται αναγκαίο για την εκπλήρωση των αιτημάτων σας, μοιραζόμαστε ή διαβιβάζουμε με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του ομίλου εταιρειών μας, όπως σε μια εταιρεία παροχής κοινών υπηρεσιών που βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή ή δικαιοδοσία από εσάς. Επιπλέον, κατά περίπτωση κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εξωτερικούς τρίτους, όπως παρόχους υπηρεσιών, εργολάβους, αντιπροσώπους, συμβούλους, εταιρείες του ομίλου, συνεργάτες, θυγατρικές εταιρείες, εποπτικές αρχές, όπως επίσης και σε εξωτερικούς διοργανωτές εκδηλώσεων ή συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες είναι σε καλύτερη θέση να ικανοποιήσουν το αίτημά σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα κοινοποιούνται, επίσης, σε δικαστικές ή/και τις ρυθμιστικές αρχές ή υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε σχέση με ελέγχους, διαδικασίες ή έρευνες από τα εν λόγω μέρη οπουδήποτε στον κόσμο ή όταν έχουν σχετική υποχρέωση να προβούν σε αυτές. Όπου επιτρέπεται και είναι εφικτό, θα απευθύνουμε κάθε τέτοιο αίτημα σε εσάς ή θα σας ειδοποιήσουμε πριν απαντήσουμε, εκτός εάν αυτό θα έθιγε την αποτροπή ή την ανίχνευση εγκλήματος.

Δεδομένα που αφορούν ιδίως σε ακάλυπτες επιταγές, απλήρωτες στη λήξη τους συναλλαγματικές και γραμμάτια σε διαταγή, καταγγελίες συμβάσεων δανείων ή πιστώσεων ή αποδοχής καρτών ως μέσων πληρωμής, συμβάσεις χορήγησης δανείων, πιστώσεων, εγγυητικών επιστολών ή ενέγγυων πιστώσεων και την εξέλιξή τους, σε συμβάσεις παροχής εγγυήσεων κ.λπ., όπως και τα δεδομένα που αφορούν σε καταγγελίες συμβάσεων με επιχειρήσεις για την εκκαθάριση συναλλαγών μέσω καρτών (acquiring), όπως αναλυτικά περιγράφεται στην ιστοσελίδα www.teiresias.gr, διαβιβάζονται στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. για τους προαναφερθέντες σκοπούς επεξεργασίας και για τους σκοπούς του αρχείου “Τειρεσίας Σύστημα Ελέγχου Κινδύνων” (ΤΣΕΚ).

Απαιτούμε συμβατικά από όλους τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες μας να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν τα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των υπηρεσιών εκ μέρους μας.

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Όπως γνωρίζετε, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Διατηρούμε εμπορικά εύλογα πρακτικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές διασφαλίσεις για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τις νομοθετικές απαιτήσεις για την προστασία των δεδομένων.

Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε αποθηκεύονται σε ασφαλείς δικούς μας ή των υπεργολάβων μας διακομιστές και η πρόσβαση σε αυτούς, καθώς και η χρήση τους υπόκεινται στις πολιτικές και τα πρότυπα ασφαλείας μας. Σε περίπτωση που σας έχουμε δώσει (ή έχετε επιλέξει) έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει την πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα των δικτυακών μας τόπων, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση αυτού του κωδικού πρόσβασης ως εμπιστευτικού και για τη συμμόρφωση με οποιεσδήποτε άλλες διαδικασίες ασφαλείας για τις οποίες σας ενημερώνουμε. Σας ζητάμε να μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασης με κανέναν.

Διεθνής Διαβίβαση Δεδομένων

Όταν διαβιβάζουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (τον "ΕΟΧ") σε χώρα εκτός του ΕΟΧ (ή σε χώρα που ΔΕΝ θεωρείται ότι προσφέρει επαρκές επίπεδο προστασίας, όπως αυτό έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή βάσει του άρθρου 45 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ)), ενδέχεται να απαιτηθεί να λάβουμε συγκεκριμένα πρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση των σχετικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και η εν λόγω διαβίβαση θα βασίζεται σε νομικούς λόγους και μηχανισμούς που θα διασφαλίζουν επαρκές επίπεδο ασφαλείας της εν λόγω διαβίβασης, όπως οι εκάστοτε εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες, όπως αποτυπώνονται εδώ: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32021D0914&from=EL ), ή/και κάθε άλλη αντίστοιχη συμφωνία που εγκρίνεται και γίνεται δεκτή ως κατάλληλη συμφωνία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ορισμένες χώρες εκτός του ΕΟΧ έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως χώρες που παρέχουν ουσιαστικά ισοδύναμη προστασία με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων του ΕΟΧ και, ως εκ τούτου, δεν απαιτούνται πρόσθετες διασφαλίσεις για την εξαγωγή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αυτές τις χώρες (δείτε τον πλήρη κατάλογο εδώ http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm).

Αυτή η διεθνής διαβίβαση δεδομένων μπορεί, για παράδειγμα, να συμβεί όταν τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται ή αποθηκεύονται ή αποκτούν πρόσβαση σε αυτά το προσωπικό ή οι προμηθευτές μας σε προορισμό εκτός της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτες χώρας πραγματοποιείται και στο πλαίσιο υποστήριξης της εφαρμογής από τη Worldline India. Παρά τις όποιες διαφορές στους περιφερειακούς ή εθνικούς νόμους, θα διασφαλίζουμε, σε κάθε περίπτωση, το επίπεδο ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων όπως ορίζεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

5. Διατήρηση δεδομένων

Οι περίοδοι διατήρησης των προσωπικών δεδομένων βασίζονται στις επιχειρηματικές ανάγκες και τις τοπικές νομικές απαιτήσεις. Διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για το σκοπό ή τους σκοπούς επεξεργασίας, για τους οποίους συλλέχθηκαν οι πληροφορίες, καθώς και για οποιονδήποτε άλλο επιτρεπόμενο, συναφή σκοπό. Για παράδειγμα, διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δώσατε για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε μέσω του ιστοτόπου μας και για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τη θεμελίωση και υποστήριξη τυχόν αξιώσεων που σχετίζονται με τις εν λόγω υπηρεσίες ή για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τη συμμόρφωση με κανονιστικές απαιτήσεις. Στις περιπτώσεις όπου μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, αυτά θα διατηρούνται μέχρις εκπληρώσεως του σκοπού συλλογής τους, άλλως μέχρις ανακλήσεως της σχετικής συγκατάθεσής σας, όποιο από τα δύο συμβεί νωρίτερα. Έτσι, εάν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερους από έναν σκοπούς, θα τα διατηρήσουμε έως ότου λήξει ο σκοπός με την μεγαλύτερη χρονική περίοδο, αλλά θα σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε για τον σκοπό ή τους σκοπούς με μικρότερη περίοδο, μόλις λήξει αυτή η μικρότερη περίοδος.

Όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα, είτε ανωνυμοποιούμε αμετάκλητα τα δεδομένα είτε καταστρέφουμε με ασφάλεια τα δεδομένα.

6. Τα δικαιώματά σας

Αναφορικά με την ανωτέρω περιγραφόμενη επεξεργασία, έχετε τα δικαιώματα που προβλέπονται στα άρθρα 12-22 του ΓΚΠΔ. Ειδικότερα, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα;

Δικαίωμα ενημέρωσης & πρόσβασης: Έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, nα ζητήσετε τη χορήγηση αντιγράφου και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, ζωτικό συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση. Έχετε επίσης δικαίωμα να ενημερωθείτε για τους αποδέκτες των δεδομένων, εφόσον το επιθυμείτε.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν: (α) αμφισβητείται η ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) η επεξεργασία είναι παράνομη και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων, (γ) τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία. Έχετε επίσης δικαίωμα να ενημερωθείτε για τους αποδέκτες των δεδομένων, εφόσον το επιθυμείτε.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.

Δικαίωμα στη φορητότητα:Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε, καθώς και να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το εν λόγω δικαίωμα ισχύει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, στο μέτρο που ελήφθη για τις σκοπούμενες επεξεργασίες, ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας επικοινωνώντας απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων καλώντας στο τηλέφωνο: +30 211 106 9711 ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις: dpo@cardlink.gr ή dl-dpo.gr@worldline.com.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς ή με την απάντησή μας σε οποιαδήποτε άσκηση αυτών των δικαιωμάτων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία μέσω ειδικής διαδικτυακής πύλης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 | τηλ: +30 210 6475600), email: complaints@dpa.gr

7. Πολιτική για τα cookies

 

Χρησιμοποιούμε cookies και τεχνολογίες παρακολούθησης στους ιστότοπούς μας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική για τα Cookies.

 

8. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να αλλάξουμε το περιεχόμενο των ιστότοπων μας. Η Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να αλλάξει κατά καιρούς στο μέλλον.

Εάν αλλάξουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα ενημερώσουμε την ημερομηνία της τελευταίας αλλαγής παρακάτω. Εάν αυτές οι αλλαγές είναι ουσιώδεις, θα το αναφέρουμε σαφώς στον Ιστότοπό μας.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε για τελευταία φορά την 1 Ιουλίου 2022 (1/7/22).

 

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A

Χώρα

Νομική οντότητα που ενεργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων / Επικοινωνία για την προστασία δεδομένων

Όλες οι οντότητες της equensWorldline

equensWorldline SE

dataprotection-ew@equensworldline.com

Αμερική

Ingenico Business Support Americas

contato.protecaodedados@ingenico.com

Αργεντινή

Worldline Argentina SA

contato.protecaodedados@ingenico.com

Αυστραλία

ANZ Worldline Payment Solutions dataprotection-ms-au@worldline.com

Αυστρία

Payone Austria GmbH

privacy@payone.com

Βέλγιο 

Ingenico e-Commerce Solutions BV / SRL

privacy@ecom.ingenico.com

Ingenico e-Commerce Solutions Ltd.

privacy@ecom.ingenico.com

Ingenico Financial Solutions NV / SA

privacy@ecom.ingenico.com

Worldline SA/NV

dpoms@worldline.com

Βραζιλία

Worldline Brazil Serviços Ltda

contato.protecaodedados@ingenico.com

Τσεχία

Worldline Czech Republic s.r.o.

dpoms@worldline.com

Δανία

Bambora Online AS

dpo@bambora.com

Εσθονία 

Worldline Payment Estonia Oü

dataprivacy.baltics@worldline.com

Γαλλία

Banks & Acquirers International Holdings SAS

contact.dataprotection@ingenico.com

Ingenico B&A France SAS

contact.dataprotection@ingenico.com

Ingenico e-Commerce Solutions SAS

privacy@ecom.ingenico.com

Retail International Holding SAS

contact.dataprotection@ingenico.com

Santeos SA

dpo-worldline-france@worldline.com

Similo SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Worldline France SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Ingenico Group SA

contact.dataprotection@ingenico.com

Worldline SA

dpo-worldline-france@worldline.com

Γερμανία

Credit & Collections Service GmbH

privacy@payone.com

Ingenico e-Commerce Solutions GmbH

privacy@payone.com

Ingenico Healthcare GmbH

kontakt.ihc@ingenico.com

Ingenico Marketing Solutions GmbH

privacy@payone.com

Ingenico Payone Holding GmbH

privacy@payone.com

Payone GmbH

privacy@payone.com

Ελλάδα

Worldline Merchant Acquiring Greece Α.Ε.

dl-dpo.gr@worldline.com

  Ανώνυμος Εταιρία Διαχειρίσεως και Λειτουργίας Δικτύων Ηλεκτρονικών Συναλλαγών ΚΑΡΝΤΛΙΝΚ dpo@cardlink.gr

Ιταλία

Ingenico Italia SpA

DPO.ITA@ingenico.com

Λετονία

Worldline Latvia SIA

dataprivacy.baltics@worldline.com

Λιθουανία

Worldline Lietuva UAB

dataprivacy.baltics@worldline.com

Λουξεμβούργο

SIX Payment Services (Europe) S.A.

dataprotection.switzerland@six-payment.services.com

Worldline Luxemburg SA

dataprotection@worldline.com

Ολλανδία

Global Collect Sercives B.V.

dataprotection@epay.ingenico.com

PaySquare SE

dpoms@worldline.com

Worldline BV

dpoms@worldline.com

Ρουμανία

Ingenico Business Support Romania SRL

contact.dataprotection@ingenico.com

Ισπανία

Worldline Iberia SA

dles-datospersonalesiberia@worldline.com

Σουηδία 

Bambora AB

dpo@bambora.com

Bambora Danmark AS

dpo@bambora.com

Bambora Device AB

dpo@bambora.com

Bambora Group AB

dpo@bambora.com

Bambora Telesales AB

dpo@bambora.com

DevCode AB

dpo@bambora.com

All Bambora entities

dpo@bambora.com

Ελβετία

SPS AG

dataprotection.switzerland@six-payment.services.com

Ηνωμένο Βασίλειο

Ingenico (UK) Ltd.

UKdataprotection@ingenico.com

Ingenico Retail Enterprise (UK) Limited

UKdataprotection@ingenico.com

Ingenico Terminals SAS

UKdataprotection@ingenico.com

Ηνωμένο βασίλειο & Ιρλανδία

Worldline IT Services UK Ltd.

dpo-rbub@worldline.com

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 

MRL Pay. Inc

dataprotection@worldline.com

Worldline Holdings US. LLC

dataprotection@worldline.com

Worldline US Inc.

dataprotection@worldline.com