Tietosuojailmoitus

 

Worldline S.A., sen sidosyritykset ja tytäryhtiöt (yhdessä jäljempänä Worldline tai "me" / "meitä" / "meidän") ovat sitoutuneet turvaamaan oikeutesi yksityisyyteen ja suojaamaan henkilötietojesi. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, mitä henkilötietoja käsittelemme, miten keräämme niitä, miksi käytämme niitä ja kuinka kauan, kenen kanssa voimme jakaa niitä ja mitkä ovat oikeutesi.

Jos olet yksi asiakkaistamme, kauppiaistamme tai toimittajistamme, sopimuksessamme kanssasi on lisätietoja siitä, miten käytämme tietojasi.

Jos olet kuluttaja, suosittelemme, että luet myös sen kauppiaan tietosuojailmoituksen, jonka kanssa asioit, jotta ymmärrät, miten hän käsittelee henkilötietojasi.

Verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille (esimerkiksi kolmansien osapuolten järjestämiin tapahtumiin rekisteröitymistä varten).  Jos seuraat linkkiä jollekin tällaiselle kolmannen osapuolen verkkosivustolle, ota huomioon, että heillä on omat tietosuojakäytäntönsä, emmekä ota mitään vastuuta heidän käytännöistä tai henkilötietojesi käsittelystä.  Tarkista nämä käytännöt, ennen kuin lähetät henkilötietoja tällaisille kolmannen osapuolen verkkosivustoille. 

Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on selittää tietosuojakäytäntömme, ja se kattaa seuraavat osa-alueet:

  • Keräämme ja käsittelemme kaikkia tai joitakin seuraavista henkilötiedoista:

    • Tietoja, jotka annat meille, Henkilötiedot, jotka annat meille esimerkiksi silloin, kun täytät lomakkeen verkkosivustollamme, mukaan lukien, mutta ei siihen rajoittuen, nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, maasi ja yrityksesi (ja/tai ala, jolla työskentelet). Voimme myös käsitellä tietoja koulutuksestasi ja työkokemuksestasi Worldlinessa avoinna olevan työpaikan yhteydessä, johon haluat tulla valituksi. Saatat myös antaa meille yhteystietosi, osoitteesi ja pankkitietosi, jotta voimme täyttää kanssamme tekemäsi sopimuksen tai suorittaa sinulle maksuja, jotka liittyvät meille toimittamiisi tavaroihin tai palveluihin; 
    • Kirjeenvaihto ja muu viestintä, jos otat meihin yhteyttä puhelimitse, kirjeitse tai sähköpostitse, säilytämme tavallisesti tallenteen kyseisestä kirjeenvaihdosta tai viestinnästä;
    • Kyselytiedot ja palaute, saatamme myös pyytää sinua vastaamaan kyselyihin, joita käytämme tutkimustarkoituksiin, tai antamaan palautetta, jota käytämme tuote- ja palvelutarjontamme kehittämiseen ja parantamiseen.  Tällaisessa tilanteessa keräämme täytetyssä kyselyssä/palautepyynnössä annetut tiedot;
    • Verkkosivuston ja viestinnän käyttötiedot, verkkosivustoilla käynneistäsi sekä evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla kerätyt tiedot, mukaan lukien muun muassa IP-osoitteesi ja verkkotunnuksesi, selainversiosi ja käyttöjärjestelmäsi, selaimen kieli, käyttöaika, liikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit, liikkuminen verkkosivustolla, lähettävien verkkosivustojen osoitteet ja muut viestintätiedot.  Saatamme myös kerätä tietoja sivustolla katselemistasi sivuista ja muista toimista, joita teet vieraillessasi sivustolla. Lisäksi voimme käyttää tällaisia tekniikoita määrittääksemme, oletko avannut sähköpostin tai napsauttanut sähköpostin sisältämää linkkiä.

    Tiedot kolmansilta osapuolilta, voimme saada tietojasi myös muista lähteistä, esimerkiksi tytäryhtiöiltämme tai liikekumppaneiltamme liiketoimintamahdollisuuksien yhteydessä tai hakukoneilta, luottotietoyhtiöiltä tai valtion virastoilta due diligence -prosessiemme yhteydessä.

  • Tässä osiossa kerromme, mihin tarkoituksiin käytämme keräämiämme ja hallussamme olevia henkilötietoja, ja erityisesti EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisten velvoitteidemme mukaisesti yksilöimme "oikeudelliset perusteet", joihin tietojen käsittely perustuu.

    Käytämme henkilötietojasi vain, jos meillä on siihen pätevä oikeudellinen peruste. Olosuhteista riippuen voimme vedota suostumukseesi tai siihen, että käsittely on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi, sinun tai muiden henkilöiden elintärkeiden etujen suojaamiseksi tai lain noudattamiseksi. Voimme käsitellä henkilötietojasi myös silloin, kun uskomme, että se on meidän tai muiden oikeutettujen etujemme mukaista, ottaen huomioon omat etusi ja oikeutesi.

    Voidaksemme viestiä kanssasi tehokkaasti ja harjoittaa liiketoimintaamme, mukaan lukien pyyntöjesi täyttäminen:

    Saatamme käyttää henkilötietojasi vastataksemme tehokkaasti yhteydenottopyyntöösi, rekisteröitymispyyntöösi järjestämiimme tapahtumiin tai tapaamispyyntöösi asiantuntijamme kanssa, vastataksemme tarjouspyyntöösi tai tarjoukseesi, jos olet kiinnostunut tekemään liiketoimintaa kanssamme, tai ottaaksemme yhteyttä sinuun, jos olemme kiinnostuneita tekemään liiketoimintaa kanssasi, vastataksemme työpaikkahakemukseesi, kommunikoidaksemme muutoin kanssasi tai muiden sinua koskevien sisäisten ja ulkoisten tahojen kanssa tai täyttääkseen velvollisuutemme, jotka johtuvat meidän ja sinun välisistä sopimuksistamme.

    Kun käytämme tietojasi näihin tarkoituksiin, käytämme niitä usein etukäteen antamasi ja tietoon perustuvan suostumuksesi perusteella, tai sopimusperusteisen välttämättömyyden perusteella (mikä tarkoittaa, että emme pysty täyttämään osuuttamme sopimuksesta ilman tietojesi käyttöä), tai oikeutettujen etujemme perusteella (mikä tarkoittaa, että meillä on oikeutettuja liiketoimintaetuja, joita haluamme suojella, emmekä voi tehdä sitä ilman henkilötietojesi käyttöä).

    Jotta voit päästä verkkosivuston rajoitetuille alueille:

    Tarjotaksemme sinulle verkkotilin ja pääsyn rajoitetuille alueille, kun olet täyttänyt lomakkeen luodaksesi tilin verkkosivustollamme.

    Kun käytämme tietojasi näihin tarkoituksiin, perustamme tällaisen käytön sopimukselliseen välttämättömyyteen (mikä tarkoittaa, että emme pysty helpottamaan pääsyä rajoitetuille alueille käyttämättä tietojasi siihen) tai oikeutettuihin etuihimme (mikä tarkoittaa, että meillä on oikeutettuja liiketoimintaetuja, joita haluamme suojella, emmekä voi tehdä sitä ilman henkilötietojesi käyttöä).

    Markkinointimateriaalin toimittaminen sinulle:

    Sähköpostihälytysten, päivitysten, tarjousten ja tapahtumakutsujen lähettäminen sinulle, jos olet suostunut vastaanottamaan niitä.  Saatamme myös käyttää tietojasi markkinoidaksemme sinulle omia ja valittujen yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja palveluita. Jos laki niin vaatii, pyydämme ennakkosuostumuksen ja tietoon perustuvan suostumuksen. Tarjoamme sinulle lähetetyissä sähköisissä markkinointiviestinnöissä mahdollisuuden peruuttaa tilauksesi tai kieltäytyä myöhemmästä viestinnästä, tai voit kieltäytyä siitä ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä kohdassa "Yhteydenotot" esitetyllä tavalla.

    Kun käytämme tietojasi näihin tarkoituksiin, perustamme tällaisen käytön sinun ennakkosuostumukseesi tai oikeutettuihin etuihimme (mikä tarkoittaa, että meillä on oikeutettuja liiketoimintaetuja, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla tuotteitamme ja palveluitamme koskevista uutisista, emmekä voi tehdä sitä ilman henkilötietojesi käyttöä).

    Tutkimus- ja kehitystarkoituksiin:
    Analysoidaksemme henkilötietojasi ymmärtääksemme sinua paremmin, jotta voimme jatkaa tuotteidemme ja palveluidemme kehittämistä ja parantamista.

    Kun käytämme tietojasi näihin tarkoituksiin, perustamme tällaisen käytön oikeutettuihin etuihimme (mikä tarkoittaa, että meillä on oikeutettuja liiketoimintaetuja parantaa tuotteitamme ja palveluitamme, emmekä voi tehdä sitä ilman henkilötietojesi käyttöä).

    Verkkosivustojemme asianmukaisen toiminnan ja sisällön asianmukaisu(uden varmistamiseksi:

    Keräämme käyttötietoja ja tilastoja verkkosivustojemme käytöstä ja tehokkuudesta eri tekniikoiden avulla, jotta voimme personoida kokemuksesi verkkosivustoillamme ollessasi ja räätälöidä vuorovaikutustamme kanssasi. Meillä on erillinen evästeilmoitus, jossa on lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä verkkosivustollamme. Keräämme tietoja myös varmistaaksemme, että verkkosivustojemme sisältö esitetään sinulle tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, mikä voi sisältää tietojesi välittämisen liikekumppaneille, toimittajille ja/tai palveluntarjoajille.

    Asettamistamme evästetyypeistä riippuen, jotka voivat vaihdella ehdottoman välttämättömistä markkinointievästeisiin, perustamme tällaisen käytön oikeutettuihin etuihimme, jotta voimme varmistaa verkkosivustomme asianmukaisen toimivuuden, tai tietoon perustuvaan ennakkosuostumukseesi. Kun käytämme tietojasi sisällön merkityksellisyyteen, perustamme tämän yleensä oikeutettuihin etuihimme (mikä tarkoittaa, että meillä on oikeutettu etu pitää verkkosivustomme sisältö ajan tasalla ja päivitettynä ja käyttökelpoisena). Emme voi tehdä tätä ilman henkilötietojesi käyttöä).

    Tiettyjen toimintojen seuranta:

    Keräämme tietoja sinusta seurataksemme kyselyitä ja tapahtumia varmistaaksemme palvelun laadun tai noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme petosten torjumiseksi.

    Kun käytämme tietojasi näihin tarkoituksiin, perustamme tällaisen käytön lakisääteiseen velvollisuuteemme (mikä tarkoittaa, että on olemassa erilaisia lakeja, jotka velvoittavat meidät seuraamaan tiettyjä käyttäytymismalleja ja toimintoja) tai oikeutettuihin etuihimme (mikä tarkoittaa, että meillä on oikeutettuja liiketoimintaetuja valvoa vilpillisiä tapahtumia, emmekä voi tehdä sitä ilman henkilötietojesi käyttöä).

    Ilmoittaaksemme sinulle muutoksista:

    Ilmoittaaksemme sinulle palveluihimme ja tuotteisiimme tehdyistä muutoksista;

    Kun käytämme tietojasi näihin tarkoituksiin, perustamme käytön oikeutettuihin etuihimme (mikä tarkoittaa, ettemme voi ilmoittaa sinulle muutoksista ilman henkilötietojesi käyttöä).

    Järjestääksemme toimintamme uudelleen tai tehdäksemme siihen muutoksia:

    Jos joskus myymme liiketoimintamme tai sen osan tai teemme uudelleenorganisoinnin, saatamme olla velvollisia luovuttamaan henkilötietojasi asianomaiselle kolmannelle osapuolelle (tai sen neuvonantajille) osana due diligence -prosessia ehdotetun myynnin tai uudelleenorganisoinnin analysoimiseksi. Saatamme myös joutua siirtämään henkilötietojasi kyseiselle uudelleenorganisoidulle yritykselle tai kolmannelle osapuolelle myynnin tai uudelleenorganisoinnin jälkeen, jotta nämä voivat käyttää niitä samoihin tarkoituksiin kuin tässä ilmoituksessa on esitetty.

    Kun käytämme tietojasi näihin tarkoituksiin, perustamme tällaisen käytön oikeutettuihin etuihimme (mikä tarkoittaa, ettemme voi ilmoittaa sinulle muutoksista ilman henkilötietojesi käyttöä).

    Sopimusperusteisten, oikeudellisten tai sääntelyyn liittyvien velvoitteiden yhteydessä:

    Voimme luovuttaa henkilötietojasi ulkopuolisille kolmansille osapuolille, kuten palveluntarjoajille, urakoitsijoille, edustajille, neuvonantajille, konserniyhtiöille, sidosyrityksille, tytäryhtiöille tai valvontaviranomaisille, jotta voimme noudattaa sopimusvelvoitteitamme, lakisääteisiä velvoitteitamme tai suojella etujasi.

    Voimme myös käyttää henkilötietojasi noudattaaksemme soveltuvin osin lakisääteisiä vaatimuksiamme tai käydessämme vuoropuhelua sääntelyviranomaisten kanssa, mihin voi sisältyä henkilötietojesi luovuttaminen kolmansille osapuolille, tuomioistuimille ja/tai sääntely- ja lainvalvontaviranomaisille näiden osapuolten suorittamien tutkimusten, menettelyjen tai selvitysten yhteydessä missä tahansa maailmassa, tai jos olemme velvollisia tehdä näin.  Jos se on sallittua ja mahdollista, osoitamme kaikki tällaiset pyynnöt sinulle tai ilmoitamme sinulle ennen vastaamista, paitsi jos se haittaisi rikoksen estämistä tai paljastamista. 

    Kun käytämme tietojasi näihin tarkoituksiin, perustamme tällaisen käytön sopimukselliseen välttämättömyyteen (mikä tarkoittaa, että emme pysty täyttämään osuuttamme sopimuksesta ilman tietojesi käyttöä), lakisääteisiin velvoitteisiimme (mikä tarkoittaa, että meidän on lain mukaan noudatettava tiettyjä lakeja) tai oikeutettuihin etuihimme (mikä tarkoittaa, että meillä on oikeutettuja liiketoimintaetuja, jotka liittyvät yhteistyöhön lainvalvonta- ja sääntelyviranomaisten kanssa sovellettavien lakien mukaisesti, emmekä voi tehdä sitä ilman henkilötietojesi käyttöä).

  • Vastaanottajat

    Jotta voimme täyttää pyyntösi, meidän on mahdollisesti jaettava tai muutoin siirrettävä henkilötietojasi konsernimme sisällä, esimerkiksi eri alueella tai eri lainkäyttöalueella sijaitsevalle yhteispalveluyritykselle. Tarvittaessa voimme myös siirtää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, esimerkiksi ulkopuolisille tapahtumajärjestäjille tai kumppaniyrityksille, jotka mahdollisesti pystyvät paremmin täyttämään pyyntösi.

    Voimme myös jakaa henkilötietojasi palveluntarjoajillemme, jotka suorittavat palveluita puolestamme. Sopimus velvoittaa nämä palveluntarjoajat käyttämään tai luovuttamaan henkilötietoja vain, jos se on tarpeen palveluiden suorittamiseksi puolestamme.

    Turvallisuus internetissä

    Kuten tiedät, tiedonsiirto internetissä ei ole täysin turvallista. Ylläpidämme kaupallisesti kohtuullisia fyysisiä, sähköisiä ja menettelyllisiä suojatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

    Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan meidän tai alihankkijoidemme suojatuille palvelimille, ja niitä käsitellään ja käytetään turvallisuuskäytäntöjemme ja -standardiemme mukaisesti.  Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla pääset verkkosivustomme tiettyihin osiin, olet vastuussa salasanan luottamuksellisuudesta ja kaikkien muiden ilmoittamiemme turvallisuusmenettelyjen noudattamisesta.  Pyydämme sinua olemaan jakamatta salasanaa kenenkään kanssa.

    Kansainvälinen tiedonsiirto

    Jos siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueelta (ETA) ETA:n ulkopuoliseen maahan (tai maahan, jonka EI katsota tarjoavan riittävää tietosuojan tasoa, jonka Euroopan komissio on hyväksynyt yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) 45 artiklan perusteella), meitä saatetaan vaatia ryhtymään erityisiin lisätoimenpiteisiin asianomaisten henkilötietojen suojaamiseksi, ja tällainen siirto perustuu oikeudellisiin perusteisiin ja mekanismeihin, jotka oikeuttavat tällaiseen siirtoon, kuten EU:n komission hyväksymiin vakiosopimuslausekkeisiin tai muihin sovellettavan lain sallimiin oikeudellisiin perusteisiin.

    Euroopan komissio on hyväksynyt tietyt ETA:n ulkopuoliset maat, jotka tarjoavat olennaisilta osin ETA:n tietosuojalainsäädäntöä vastaavan suojan, joten henkilötietojen vienti näille lainkäyttöalueille ei edellytä lisäturvatoimia (katso täydellinen luettelo täältä: https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_en).

    Kansainvälinen tiedonsiirto voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun henkilötietojasi siirretään tai säilytetään tai kun henkilökuntamme tai toimittajamme saavat niihin pääsyn muualla kuin sijaintimaassasi. Huolimatta alueellisten tai kansallisten lakien mahdollisista eroista suojaamme henkilötietoja kaikissa olosuhteissa tässä tietosuojailmoituksessa esitetyllä tavalla.  

    Tietojen säilyttäminen

    Henkilötietojen säilytysaikamme perustuvat liiketoiminnan tarpeisiin ja paikallisiin lakisääteisiin vaatimuksiin. Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen sen käsittelytarkoituksen (niiden käsittelytarkoitusten) kannalta, jota varten tiedot kerättiin, ja minkä tahansa muun sallitun, asiaan liittyvän tarkoituksen kannalta. Voimme esimerkiksi säilyttää meille antamiasi tietoja niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle verkkosivustomme kautta pyytämiäsi palveluja, ja kunnes kyseisistä palveluista mahdollisesti aiheutuvien vaateiden määräaika on päättynyt, tai jotta voimme noudattaa tällaisten tietojen säilyttämistä koskevia lakisääteisiä vaatimuksia. Jos siis käytämme henkilötietojasi useampaan kuin yhteen tarkoitukseen, säilytämme niitä, kunnes se tarkoitus, jonka kesto on pidempi, päättyy; mutta lopetamme niiden käytön tarkoitukseen (tarkoituksiin), jonka kesto on lyhyempi, kun kyseinen kesto päättyy.

    Kun henkilötietoja ei enää tarvita, joko anonymisoimme tiedot peruuttamattomasti (ja saatamme säilyttää ja käyttää anonymisoituja tietoja edelleen) tai tuhoamme tiedot turvallisesti. 

  • Oikeutesi, kun käsittelemme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin

    Sinulla on oikeus päättää, voimmeko käsitellä henkilötietojasi yleisiin markkinointitarkoituksiin. Pyydämme suostumuksesi etukäteen, jos aiomme käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin tai jos aiomme luovuttaa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle tällaisiin tarkoituksiin. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen henkilötietojesi käyttämiseen markkinointitarkoituksiin.

    Lisäksi voimme käyttää henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin (esim. tiedottaaksemme sinulle tuotteistamme tai palveluistamme, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet ostanut meiltä) oikeutettujen etujemme perusteella. Voit milloin tahansa pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käytön suoramarkkinointitarkoituksiin.

    Muut oikeutesi

    Kun käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti, sinulla on oikeus vaatia meitä:

    (a)    antamaan sinulle lisätietoja tietojesi käytöstä;

    (b)    antamaan sinulle kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi;

    (c)    päivittämään hallussamme olevissa henkilötiedoissa olevat epätarkkuudet;

    (d)    poistamaan kaikki henkilötiedot, joiden käyttämiseen meillä ei enää ole laillista perustetta;

    (e)    jos käsittely perustuu suostumukseen, peruuttamaan suostumuksesi, jotta lopetamme kyseisen käsittelyn;

    (f)    vastustaa oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä, elleivät oikeutetut etumme ole tärkeämpiä kuin tietosuojaoikeutesi vaarantuminen;

    (g)    rajoittamaan tietojesi käyttöä valituksen tutkinnan aikana;

    (h)    olla joutumatta profiloinnin tai automatisoituihin päätöksiin perustuvien päätösten kohteeksi, joista voi aiheutua haitallisia vaikutuksia; ja

    (i)    siirtämään henkilötietosi valitsemallesi lailliselle taholle, jos mahdollista, helposti käyttökelpoisessa muodossa.

    Huomaa, että näiden oikeuksien käyttämiseen sovelletaan tiettyjä poikkeuksia, joten et voi käyttää niitä kaikissa tilanteissa. Lisäksi ne saattavat vaihdella hieman eri maiden välillä kansallisten erityispiirteiden vuoksi. Esimerkiksi Ranskassa sinulla on edellä lueteltujen oikeuksien lisäksi oikeus määritellä ohjeita siitä, miten haluat, että henkilötietojasi käytetään kuolemasi jälkeen.

    Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, tarkistamme oikeutesi ja vastaamme siihen sovellettavan aikataulun mukaisesti.

    Jos et ole tyytyväinen siihen, miten käytämme henkilötietojasi tai miten vastaamme näiden oikeuksien käyttämiseen, sinulla on oikeus tehdä valitus tavanomaisen asuinpaikkasi tai sen paikkakunnan toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jossa väitetty lain rikkominen tapahtui. Annamme sinulle viestinnässämme yhteystiedot, joiden avulla voit tehokkaasti käyttää oikeuksiasi. EU:n jäsenvaltioiden osalta voit tutustua EU:n valvontaviranomaisten. luetteloon ja yhteystietoihin napsauttamalla tästä. Yhdistyneessä kuningaskunnassa ota yhteyttä Information Commissioner's Office -virastoon  Miten voit ottaa meihin yhteyttä | ICO).

    Maa- tai aluekohtaiset lisäsäännökset

    Jos WORLDLINEen sovelletaan tiettyjä tietosuojavaatimuksia Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa, sovelletaan myös seuraavaa: Kalifornian kuluttajan yksityisyyden suojaa koskevan lain ("CCPA") mukaisten tiedonantovaatimusten mukaisesti Worldline ei myy eikä tule myymään henkilötietojasi.

    Lisäksi sinulla on oikeus:

    • pyytää meiltä pääsyä henkilötietoihisi, joita Worldline kerää, käyttää tai luovuttaa sinusta;
    • pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot;
    • syrjimättömään kohteluun käyttäessäsi mitä tahansa tietosuojaa koskevia oikeuksiasi;
    • jos pyydät meiltä pääsyä henkilötietoihisi, nämä tiedot on mahdollisuuksien mukaan siirrettävä helposti käyttökelpoisessa muodossa, jonka avulla voit välittää nämä tiedot toiselle vastaanottajalle esteettä.
  • Jos haluat käyttää jotakin tässä tietosuojailmoituksessa luetelluista oikeuksistasi, sinun on ensin täytettävä tätä tarkoitusta varten suunniteltu rekisteröidyn tietopyyntöä koskeva verkkolomake. Voit tutustua siihen täällä:

    Rekisteröidyn tietopyyntölomake

    Jos sinulla on muita kysymyksiä henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä asianomaisiin tietosuojavastaaviin. Riippuen siitä, missä olet tai mistä WORLDLINE-yksiköstä on kyse, tämän tietosuojaselosteen mukaisesti käsittelemiemme henkilötietojesi "rekisterinpitäjä" voi olla erilainen.

    Katso tästä liitteestä B luettelo siitä, mitkä konserniyhtiöt ovat rekisterinpitäjiä missäkin maassa, ja saat asianomaisen tietosuojavastaavan yhteystiedot.

  • Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä ja seurantatekniikoita. Jos haluat lisätietoja evästeiden käytöstä, tutustu evästeilmoitukseemme.

  • Voimme muuttaa verkkosivustojemme sisältöä ja evästeiden käyttöä, joten tietosuojaselosteemme ja evästeilmoituksemme voivat muuttua aika ajoin tulevaisuudessa. Jos muutamme tätä tietosuojailmoitusta tai evästeitä koskevaa ilmoitustamme, päivitämme alla olevan päivämäärän, jolloin sitä viimeksi muutettiin. Jos nämä muutokset ovat olennaisia, ilmoitamme siitä selkeästi verkkosivustollamme.

    Tämä tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 17. huhtikuuta 2023.

Liite A

Henkilötietojen käyttö EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti on perusteltava jollakin useista oikeudellisista "perusteista", ja meidän on esitettävä perusteet kullekin käytölle tässä tietosuojailmoituksessa.  Selitys käytettävissä olevien perusteiden laajuudesta on saatavilla täällä.  Ilmoitamme perusteet, joilla perustelemme kunkin tietojesi käytön tämän ilmoituksen kohdassa "Henkilötietojesi käyttötavat" käyttötavan vieressä.

Nämä ovat tärkeimmät oikeudelliset perusteet, joilla perustelemme tietojesi käytön:

  • Suostumus: jos olet antanut suostumuksesi tietojesi käyttämiseen (sinulle on esitetty suostumuslomake tällaisesta käytöstä, ja voit peruuttaa suostumuksesi käyttämällä saamassasi sähköpostiviestissä olevaa "peruuta tilaus"-vaihtoehtoa tai käyttämällä Yhteydenottolomaketta).
  • Sopimuksen täyttäminen: jos tietosi ovat välttämättömiä, jotta voimme tehdä kanssasi sopimuksen tai täyttää sen.
  • Lakisääteinen velvoite: kun meidän on käytettävä tietojasi lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi.
  • Oikeutettu etu: kun käytämme tietojasi oikeutetun edun toteuttamiseksi ja syyt tietojen käyttämiseen ovat painavammat kuin tietosuojaa koskevien oikeuksiesi vaarantuminen.
  • Oikeudelliset vaateet: kun tietojasi tarvitaan, jotta voimme puolustautua, nostaa syytteen tai esittää vaateen sinua, meitä tai kolmatta osapuolta vastaan.

Liite B

Kaikki equensWorldline SE:n yksiköt

equensWorldline SE

dataprotection-WLFS@worldline.com

Argentiina

Worldline Argentina SA

dpo-worldline-mts@worldline.com / contato.protecaodedados@worldline.com

Australia

ANZ Worldline Payment Solutions

dataprotection-ms-au@worldline.com

Itävalta

 

 

PAYONE GmbH Austrian branch

privacy@payone.com

Worldline Austria GmbH

datenschutz.worldline@worldline.com

Worldline Financial Services (Europe) S.A., Austrian Branch

dataprotection.europe@worldline.com

Belgia

Worldline e-Commerce Solutions BV / SRL

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline e-Commerce Solutions Ltd.

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline Financial Solutions NV / SA

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline SA/NV

dpoms@worldline.com

Brasil

Worldline Brazil Serviços Ltda

contato.protecaodedados@worldline.com

Kanada

Bambora Inc

dpo-bambora@worldline.com

Tšekin tasavalta

Worldline Czech Republic s.r.o.

dpoms@worldline.com

Tanska

 

Bambora Online AS

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Danmark AS

dpo-bambora@worldline.com

Viro

Worldline Payment Estonia Oü

dataprotection-WLFS@worldline.com

Ranska

Retail International Holding SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Santeos SA

dpo-worldline-france@worldline.com

Similo SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Worldline France SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Worldline SAdpo-worldline-france@worldline.com
Worldline MS France SA dpo-worldline-france@worldline.com
Worldline e-commerce Solutions SASdataprotectionbe@worldline.com
Worldline IGSA SAdpo-worldline-france@worldline.com
Worldline Business Support SASUdpo-worldline-france@worldline.com
Worldline Prepaid Service France SAS dpo-worldline-france@worldline.com
Consoprotec SAS         dpo-worldline-france@worldline.com

Saksa

 

 

Credit & Collections Service GmbH

datenschutz@creditcs.de

Worldline Healthcare GmbH

dataprotection-whc@worldline.com

Worldline PAYONE Holding GmbH

privacy@payone.com

PAYONE GmbH

privacy@payone.com

Worldline Germany GmbH

datenschutz.worldline@worldline.com

DZ Service GmbH

mail@dzservice.de

Kreikka

Worldline Merchant Acquiring Greece S. A.

dl-dpo.gr@worldline.com
Société Anonyme for the Management & Operation of Networks for Electronic Transactions Cardlinkdpo@cardlink.gr

Intia

 

Worldline Global Services Pvt. Limited

dpo.wgs@worldline.com

Worldline e-payments India Pvt. limited

dpo.wlindia@worldline.com

Italia

Worldline Merchant Services Italia

dataprotectionofficer.italia@worldline.com

Japani

Worldline Japan Limited

dpo.ms.apac@worldline.com

Latvia

Worldline Latvia SIA

dataprotection-WLFS@worldline.com

Liettua

Worldline Lietuva UAB

dataprotection-WLFS@worldline.com

Luxemburg

Worldline Financial Services (Europe) S.A.

dataprotection.europe@worldline.com

Worldline Luxemburg SA

dpooffice-belux@worldline.com

Alankomaat

equensWorldline NV

dataprotection-WLFS@worldline.com

Global Collect Services B.V.

(Worldline Digital Commerce)

dataprotection.epay-ing@worldline.com

Worldline BV

dpoms@worldline.com

Singapore

Global Collect Services Asia Pacific Pte Ltd

dpo.ms.apac@worldline.com

Espanja

Worldline Iberia SA

dles-datospersonalesiberia@worldline.com

Ruotsi

Bambora AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Device AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Group AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Telesales AB

dpo-bambora@worldline.com

DevCode AB

dpo-bambora@worldline.com

All Bambora entities

dpo-bambora@worldline.com

Worldline Sweden AB

dpo.ms.sweden@worldline.com

Sveitsi

Worldline Switzerland Ltd

dataprotection.switzerland@worldline.com

Yhdistynyt kuningaskunta ja Irlanti

Worldline IT Services UK Ltd., and other Worldline based UK businesses

dpo-rbub@worldline.com

Yhdysvallat

MRL Pay. Inc

dataprotection@worldline.com

Worldline Holdings US. LLC

dataprotection@worldline.com

Worldline US Inc.

dataprotection@worldline.com