Jogi személyünk neve módosul

— 28 / 10 / 2021

Néhány hete már használjuk a Worldline logóját és identitását. Ez a márkanévváltás közelebb hoz bennünket a Worldline anyacégünkkel való összeolvadáshoz. Jogi személyünk nevét SIX Payment Servicesről Worldline-ra változtatjuk.

fusion

Mi változik és mikor?

Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy egyes csatornáinkon már a Worldline logót használjuk.  Ezenkívül jogi személyünk neve Európa esetében SIX Payment Services (Europe) S.A. elnevezésről Worldline Financial Services (Europe) S.A. elnevezésre, míg Svájc esetében SIX Payment Services Ltd.-ről Worldline Switzerland Ltd. elnevezésre módosul.

A változás november elején lép hatályba. Egyes ügyfélszolgálati pontok (pl. fiókok vagy marketinganyagok) még néhány hónapig a SIX Payment Services nevet tüntethetik fel, amíg a változás a helyi cégbíróságon bejegyzésre nem kerül.

Ügyfélként ez miben érint engem?

A bankszámláink nem fognak változni, ugyanakkor kérjük, hogy a névváltozásról tájékoztassa bankját. Ezzel biztosítható, hogy egyetlen kifizetés se kerüljön elutasításra. Jóllehet, a jogi személyünk neve és a márkanév változik, azonban az Ön fennálló feltételei és szerződései változatlanok maradnak. Adatvédelmi záradékainkat a Worldline szabványaihoz igazítottuk. További információkat talál itt

Partnerként ez miben érint engem?

Jogi személyünk névváltoztatása nincs hatással partnerkapcsolatunkra. Az Ön ügyintézője, a telefonszámunk és e-mail címünk változatlan marad.

Szeretné felfedezni márkánk új identitását?

Az új márkanév bővebb ismertetéséhez látogassa meg a globális weboldalunkat.

Bővebb tájékoztatás a márkanévváltásról

• A névváltozáson kívül úgy döntöttünk, hogy az ügyfelekkel fennálló szerződéseinkben szereplő adatvédelmi záradékokat egységesítjük a Worldline szabványaival. Az Ön Általános Üzleti Feltételek dokumentumában szereplő adatvédelmi fejezeteket az alábbi bekezdések váltják fel:

A kártyaelfogadásra vonatkozó általános szerződési feltételek
    Személyes adatok feldolgozása
    Az Worldline, mint adatkezelő, a személyes adatokat az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően kezeli. A személyes adatok feldolgozását az Worldline Adatvédelmi nyilatkozata.

A fizetési terminálokra vonatkozó általános szerződési feltételek és Az e-fizetésre vonatkozó általános szerződési feltételek
    Személyes adatok feldolgozása
    A Kereskedő, mint adatkezelő garantálja, hogy az Worldline által a nevében a jelen ÁSZF céljaira feldolgozott személyes adatok feldolgozása az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően történik. A személyes adatoknak az Worldline, mint adatfeldolgozó által történő feldolgozását, amikor a tranzakciós adatoknak a terminálról vagy a Saferpay Platformról az Elfogadóhoz történő továbbítását segíti elő a fizetés további feldolgozása érdekében, az Adatfeldolgozási feltételek részletezik.

A PCI DSS adatbiztonsági szabványokra vonatkozó bekezdés változatlan marad.

Az új adatvédelmi záradékok 2022. január 1-jével lépnek hatályba.