Privacy Notice

 

Worldline S.A., dets associerede selskaber og datterselskaber (heri samlet benævnt Worldline eller "vi"/"os"/"vores") er forpligtet til at beskytte din ret til privatliv og dine personlige data. Denne fortrolighedserklæring har til formål at informere dig om de personlige data, vi behandler, hvordan vi indsamler dem, hvorfor vi bruger dem, og hvor længe vi gør det, hvem vi kan dele dem med, og hvad dine rettigheder er.

Hvis du er en af vores kunder, forhandlere eller leverandører, vil vores kontrakt med dig indeholde yderligere oplysninger om, hvordan vi bruger dine data.

Hvis du er forbruger, anbefaler vi, at du også læser privatlivspolitikken for den forhandler, du har handlet med, for at forstå, hvordan de behandler dine personlige data.

Hjemmesiden kan indeholde links til andre tredjeparters hjemmesider (f.eks. med henblik på tilmelding til arrangementer arrangeret af tredjeparter).  Hvis du følger et link til en af disse tredjepartswebsteder, skal du være opmærksom på, at de har deres egne privatlivspolitikker, og at vi ikke påtager os noget ansvar for deres politikker eller behandling af dine personlige data.  Tjek venligst disse politikker, før du sender personlige data til sådanne tredjepartswebsteder. 

Denne fortrolighedserklæring har til formål at forklare vores fortrolighedspraksis og dækker følgende områder:

  • Vi indsamler og behandler alle eller nogle af følgende personoplysninger om dig:

    • Oplysninger, du giver os Personoplysninger, som du giver os, f.eks. når du udfylder en formular på vores websted, herunder, men ikke begrænset til, dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dit land og din virksomhed (og/eller den branche, du arbejder i). Vi kan også behandle oplysninger om din uddannelse og erhvervserfaring i forbindelse med en ledig stilling hos Worldline, som du ønsker at komme i betragtning til. Du kan også give os dine kontaktoplysninger, adresse og bankoplysninger for at gøre det muligt for os at opfylde en kontrakt, du har indgået med os, eller for at foretage betalinger til dig i forbindelse med varer eller tjenester, du leverer til os; 
    • Korrespondance og anden kommunikation, hvis du kontakter os via telefon, brev eller e-mail, vil vi typisk opbevare en oversigt over denne korrespondance eller kommunikation;
    • Undersøgelsesoplysninger og feedback, vi kan også bede dig om at udfylde undersøgelser, som vi bruger til forskningsformål eller til at give feedback, som vi bruger til at udvikle og forbedre vores produkt- og servicetilbud.  Under sådanne omstændigheder indsamler vi de oplysninger, der er angivet i den udfyldte undersøgelse/feedbackanmodning;
    • Oplysninger om brug af hjemmesider og kommunikation om dine besøg på hjemmesiderne og oplysninger indsamlet via cookies og andre sporingsteknologier, herunder, men ikke begrænset til, din IP-adresse og dit domænenavn, din browserversion og dit operativsystem, browsersprog, adgangstid, trafikdata, placeringsdata, weblogs, bevægelser på hjemmesiden, henvisende webstedsadresser og andre kommunikationsdata.  Vi kan også indsamle oplysninger om de sider, du ser på hjemmesiden, og andre handlinger, du foretager, mens du besøger os. Derudover kan vi også bruge sådanne teknologier til at afgøre, om du har åbnet en e-mail eller klikket på et link i en e-mail.

    Oplysninger fra tredjeparter Vi kan også få dine oplysninger fra andre kilder, f.eks. fra vores tilknyttede virksomheder eller forretningspartnere i forbindelse med forretningsmuligheder eller fra søgemaskiner, kreditreferencefirmaer eller offentlige myndigheder i forbindelse med vores due diligence-processer.

  • I dette afsnit beskriver vi de formål, hvortil vi bruger persondata, som vi indsamler og opbevarer, og i overensstemmelse med vores forpligtelser, især i henhold til europæisk persondatalovgivning, identificerer vi de "juridiske grunde", som vi er afhængige af for at behandle oplysningerne.

    Vi bruger kun dine persondata, når vi har et gyldigt juridisk grundlag for at gøre det. Afhængigt af omstændighederne kan vi påberåbe os dit samtykke eller det faktum, at behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt med dig, beskytte dine eller andre personers vitale interesser eller for at overholde loven. Vi kan også behandle dine persondata, hvis vi mener, at det er i vores eller andres legitime interesse under hensyntagen til dine egne interesser og rettigheder.

    Til at kommunikere effektivt med dig og drive vores forretning, herunder til at opfylde dine anmodninger:

    Vi kan bruge dine personoplysninger til effektivt at besvare din kontaktanmodning, din anmodning om tilmelding til arrangementer, som vi arrangerer, eller din anmodning om en aftale med en af vores eksperter, til at besvare din anmodning om forslag eller tilbud, hvis du er interesseret i at gøre forretninger med os, eller vi kan kontakte dig, hvis vi er interesseret i at gøre forretninger med dig, til at besvare din jobansøgning, til på anden måde at kommunikere med dig eller med andre interne og eksterne parter vedrørende dig, eller til at opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler, der er indgået mellem dig og os.

    Når vi bruger dine oplysninger til disse formål, baserer vi ofte en sådan brug på dit forudgående og informerede samtykke, eller på kontraktmæssig nødvendighed (hvilket betyder, at vi ikke vil være i stand til at opfylde vores del af en aftale uden at bruge dine data til at gøre det) eller på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi har legitime forretningsinteresser, som vi ønsker at beskytte, og ikke kan gøre det uden at bruge dine personlige data).

    At give dig adgang til begrænsede områder på hjemmesiden:

    For at give dig en onlinekonto og adgang til begrænsede områder, hvor du har udfyldt en formular for at oprette en konto på vores websted.

    Når vi bruger dine oplysninger til disse formål, baserer vi en sådan brug på kontraktmæssig nødvendighed (hvilket betyder, at vi ikke vil være i stand til at lette adgangen til de begrænsede områder uden at bruge dine data til at gøre det) eller på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi har legitime forretningsinteresser, som vi ønsker at beskytte, og ikke kan gøre det uden at bruge dine personlige data).

    At forsyne dig med markedsføringsmateriale:

    For at give dig e-mail-advarsler, opdateringer, tilbud og invitationer til vores arrangementer, hvor du har valgt at modtage disse.  Vi kan også bruge dine oplysninger til at markedsføre vores egne og vores udvalgte forretningspartneres produkter og tjenester til dig. Hvor loven kræver det, vil vi bede om dit forudgående og informerede samtykke. Vi vil give dig mulighed for at afmelde eller fravælge yderligere kommunikation i enhver elektronisk marketingkommunikation, der sendes til dig, eller du kan fravælge ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet "Contacting us" nedenfor.

    Når vi bruger dine oplysninger til disse formål, baserer vi en sådan brug på dit forudgående og informerede samtykke eller på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi har legitime forretningsinteresser i at holde dig opdateret med nyheder om vores produkter og tjenester og ikke kan gøre det uden at bruge dine personlige data).


    Til forsknings- og udviklingsformål:

    For at analysere dine personlige data for bedre at forstå dig, så vi kan fortsætte med at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester.

    Når vi bruger dine oplysninger til disse formål, baserer vi en sådan brug på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi har legitime forretningsinteresser i at forbedre vores produkter og tjenester og ikke kan gøre det uden at bruge dine personlige data).

    For at sikre, at vores hjemmesider fungerer korrekt, og at indholdet er relevant:

    Vi indsamler brugsdata og statistikker om vores hjemmesiders brug og effektivitet ved hjælp af forskellige teknologier og tilpasser din oplevelse, mens du er på vores hjemmesider, samt skræddersyr vores interaktioner med dig. Vi har en separat Cookie Notice, der giver dig mere information om, hvordan vi bruger cookies på vores hjemmeside. Vi indsamler også oplysninger for at sikre, at indhold fra vores websteder præsenteres på den mest effektive måde for dig, hvilket kan omfatte videregivelse af dine data til forretningspartnere, leverandører og/eller tjenesteudbydere.

    Afhængigt af de typer cookies, vi placerer, som kan variere fra strengt nødvendige til markedsføringscookies, baserer vi en sådan brug på vores legitime interesser for at sikre korrekt funktionalitet af vores websted eller på dit forudgående og informerede samtykke. Når vi bruger dine data til indholdsrelevans, baserer vi typisk dette på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi har en legitim interesse i at holde vores webstedsindhold aktuelt og opdateret og egnet til din brug. Vi vil ikke kunne gøre dette uden at bruge dine personlige data).

    At overvåge visse aktiviteter:

    Vi indsamler oplysninger om dig for at overvåge forespørgsler og transaktioner for at sikre servicekvalitet eller for at overholde vores juridiske forpligtelser til at bekæmpe svindel.

    Når vi bruger dine oplysninger til disse formål, baserer vi en sådan brug på vores juridiske pligt (hvilket betyder, at der er forskellige love, der tvinger os til at overvåge visse former for adfærd og aktiviteter) eller på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi har legitime forretningsinteresser i at overvåge svigagtige transaktioner og ikke kan gøre det uden at bruge dine personlige data).

    For at informere dig om ændringer:

    At underrette dig om ændringer i vores tjenester og produkter;

    Når vi bruger dine oplysninger til disse formål, baserer vi en sådan brug på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi ikke kan kommunikere ændringer til dig uden at bruge dine personlige data).

    At omorganisere eller foretage ændringer i vores virksomhed:

    Hvis vi nogensinde sælger vores virksomhed eller en del heraf eller gennemgår en reorganisering, kan vi være forpligtet til at videregive dine personoplysninger til den relevante tredjepart (eller dennes rådgivere) som en del af en due diligence-proces med det formål at analysere et eventuelt foreslået salg eller reorganisering. Vi kan også være nødt til at overføre dine personoplysninger til den omorganiserede enhed eller tredjepart efter salget eller omorganiseringen, så de kan bruge dem til de samme formål som beskrevet i denne meddelelse.

    Når vi bruger dine oplysninger til disse formål, baserer vi en sådan brug på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi ikke kan kommunikere ændringer til dig uden at bruge dine personoplysninger).

    I forbindelse med kontraktlige, juridiske eller lovgivningsmæssige forpligtelser:

    Vi kan videregive dine personoplysninger til eksterne tredjeparter såsom tjenesteudbydere, entreprenører, agenter, rådgivere, koncernselskaber, tilknyttede selskaber, datterselskaber, tilsynsmyndigheder for at overholde vores kontraktlige forpligtelser, juridiske forpligtelser eller for at beskytte dine interesser.

    Vi kan også bruge dine personoplysninger til at overholde vores lovgivningsmæssige krav eller dialog med tilsynsmyndigheder, hvor det er relevant, hvilket kan omfatte videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter, retsvæsenet og/eller tilsynsmyndigheder eller retshåndhævende myndigheder i forbindelse med forespørgsler, sager eller undersøgelser foretaget af sådanne parter overalt i verden, eller hvor det er påkrævet.  Hvor det er tilladt og muligt, vil vi rette en sådan anmodning til dig eller underrette dig, før vi svarer, medmindre det ville skade forebyggelsen eller afsløringen af en forbrydelse. 

    Når vi bruger dine oplysninger til disse formål, baserer vi en sådan brug på kontraktmæssig nødvendighed (hvilket betyder, at vi ikke vil være i stand til at opfylde vores del af en aftale uden at bruge dine data til at gøre det), vores juridiske forpligtelser (hvilket betyder, at vi er juridisk forpligtet til at overholde visse love) eller på vores legitime interesser (hvilket betyder, at vi har legitime forretningsinteresser i at samarbejde med retshåndhævende og regulerende myndigheder i overensstemmelse med gældende love og ikke kan gøre det uden at bruge dine personlige data).

  • Modtagere

    For at kunne opfylde dine anmodninger kan vi være nødt til at dele eller på anden måde overføre dine personoplysninger inden for vores koncern, f.eks. til en shared service-virksomhed, der er placeret i en anden region eller jurisdiktion end dig. Hvor det er relevant, kan vi også overføre dine personoplysninger til tredjeparter, f.eks. eksterne eventarrangører eller partnervirksomheder, der kan være i en bedre position til at imødekomme din anmodning.

    Vi kan også dele dine personoplysninger med vores tjenesteudbydere, der udfører tjenester på vores vegne. Vi kræver kontraktligt af disse tjenesteudbydere, at de kun bruger eller videregiver personoplysningerne i det omfang, det er nødvendigt for at udføre tjenester på vores vegne.

    Sikkerhed  på internettet

    Som du ved, er overførsel af information via internettet ikke helt sikker. Vi opretholder kommercielt rimelige fysiske, elektroniske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningens krav.

    Alle oplysninger, du giver os, gemmes på vores eller vores underleverandørers sikre servere og tilgås og bruges i henhold til vores sikkerhedspolitikker og -standarder.  Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, som giver dig adgang til visse dele af vores websteder, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig og for at overholde alle andre sikkerhedsprocedurer, som vi giver dig besked om.  Vi beder dig om ikke at dele din adgangskode med nogen.

    International dataoverførsel

    Hvis vi overfører personoplysninger fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") til et land uden for EØS (eller et land, der IKKE anses for at tilbyde et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau som vedtaget af Europa-Kommissionen på grundlag af artikel 45 i den generelle databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR)), kan vi være forpligtet til at træffe specifikke yderligere foranstaltninger for at beskytte de relevante personoplysninger, og en sådan overførsel vil være baseret på juridiske grunde og mekanismer, der retfærdiggør en sådan overførsel, såsom EU-Kommissionens godkendte standardkontraktbestemmelser eller andre juridiske grunde, der er tilladt i henhold til gældende lov.

    Visse lande uden for EØS er blevet godkendt af Europa-Kommissionen som lande, der i det væsentlige yder samme beskyttelse som EØS' databeskyttelseslove, og der kræves derfor ingen yderligere sikkerhedsforanstaltninger for at eksportere personoplysninger til disse jurisdiktioner (se den fulde liste her https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_en).

    Denne internationale dataoverførsel kan f.eks. forekomme, når dine personoplysninger overføres til eller opbevares i eller tilgås af vores personale eller leverandører på en destination uden for det land, hvor du befinder dig. På trods af eventuelle forskelle i de regionale eller nationale love vil vi under alle omstændigheder beskytte personoplysninger som beskrevet i denne fortrolighedserklæring.  

    Opbevaring af data

    Vores opbevaringsperioder for personlige data er baseret på forretningsbehov og lokale lovkrav. Vi opbevarer personoplysninger, så længe det er nødvendigt for det eller de behandlingsformål, som oplysningerne blev indsamlet til, og eventuelle andre tilladte, relaterede formål. For eksempel kan vi opbevare de oplysninger, du har givet os, så længe det er nødvendigt for at give dig de tjenester, du har anmodet om via vores websted, og indtil tidsfristen for krav, der kan opstå fra disse tjenester, er udløbet, eller for at overholde lovmæssige krav vedrørende opbevaring af sådanne data. Så hvis vi bruger dine personlige data til mere end ét formål, vil vi opbevare dem, indtil formålet med den seneste periode udløber; men vi vil stoppe med at bruge dem til formål med en kortere periode, når denne periode udløber.

    Når personlige data ikke længere er nødvendige, anonymiserer vi enten dataene irreversibelt (og vi kan yderligere opbevare og bruge de anonymiserede oplysninger) eller destruerer dataene på en sikker måde. 

  • Dine rettigheder, når vi behandler dine persondata til markedsføringsformål

    Du har ret til at bestemme, om vi må behandle dine persondata til generelle markedsføringsformål. Vi vil bede om dit samtykke på forhånd, hvis vi har til hensigt at bruge dine persondata til markedsføringsformål, eller hvis vi har til hensigt at videregive dine persondata til en tredjepart til sådanne formål. Du kan til enhver tid trække et givet samtykke til brug af dine personlige data til markedsføringsformål tilbage.

    Desuden kan vi bruge dine personlige data til direkte markedsføringsformål (f.eks. til at informere dig om vores produkter eller tjenester svarende til dem, du har købt hos os) baseret på vores legitime interesser. Du kan til enhver tid bede os om at stoppe med at bruge dine personlige data til direkte markedsføring.

    Dine andre rettigheder

    Når vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne fortrolighedserklæring, har du ret til at kræve, at vi gør det:

    (a)     giver dig yderligere oplysninger om den brug, vi gør af dine oplysninger;

    (b)     giver dig en kopi af dine personlige data, som vi har;

    (c)     opdaterer eventuelle unøjagtigheder i de personlige data, vi har;

    (d)     sletter alle personlige data, som vi ikke længere har en lovlig grund til at bruge;

    (e)     hvor behandlingen er baseret på samtykke, trække dit samtykke tilbage, så vi stopper den pågældende behandling;

    (f)     gøre indsigelse mod enhver behandling baseret på grunden legitime interesser, medmindre vores grunde til at foretage denne behandling opvejer enhver skade på dine databeskyttelsesrettigheder;

    (g)     begrænse, hvordan vi bruger dine oplysninger, mens en klage undersøges;.

    (h)     ikke være genstand for profilering eller beslutninger baseret på automatiserede beslutninger, der kan resultere i negative virkninger; og

    (i)     overføre dine personlige data til en legitim part efter eget valg, hvis det er muligt, i et let anvendeligt format.

    Vær opmærksom på, at der gælder visse undtagelser for udøvelsen af disse rettigheder, og at du derfor ikke vil kunne udøve dem i alle situationer. Desuden kan de variere en smule fra land til land på grund af nationale særtræk. For eksempel har du i Frankrig, ud over de rettigheder, der er anført ovenfor, også ret til at definere direktiver om, hvordan du ønsker, at dine personlige data skal bruges efter din død.

    Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, vil vi kontrollere din berettigelse og svare inden for den gældende tidsramme.

    Hvis du ikke er tilfreds med vores brug af dine personlige data eller vores svar på enhver udøvelse af disse rettigheder, har du ret til at indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed på dit sædvanlige opholdssted eller det sted, hvor den påståede overtrædelse af loven fandt sted. I vores kommunikation med dig vil vi give dig de kontaktoplysninger, der gør det muligt for dig effektivt at udøve dine rettigheder. For EU-medlemslande, klik her for at se listen og kontaktoplysningerne på  EU's tilsynsmyndigheder.  For Storbritannien, kontakt Information Commissioner's Office Sådan kan du kontakte os | ICO ).

    Yderligere landespecifikke eller regionale bestemmelser

    Hvor WORLDLINE er underlagt visse krav om beskyttelse af personlige oplysninger i USA i staten Californien, gælder følgende også: I overensstemmelse med oplysningskravene i California Consumer Privacy Act ("CCPA") sælger Worldline ikke og vil ikke sælge dine personlige data.

    Desuden har du ret til:

    • at anmode os om adgang til dine personlige data, som Worldline indsamler, bruger eller videregiver om dig;
    • at anmode om, at vi sletter personlige data om dig;
    • til ikke-diskriminerende behandling i forbindelse med udøvelse af dine databeskyttelsesrettigheder;
    • i tilfælde af anmodning fra os om adgang til dine personlige data, at sådanne oplysninger om muligt overføres i et let anvendeligt format, der giver dig mulighed for at overføre disse oplysninger til en anden modtager uden hindring.
  • Hvis du ønsker at udøve en af dine rettigheder, der er anført i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du først udfylde webformularen til anmodning fra registrerede, der er beregnet til dette formål. Du kan få adgang til den her:

    Formular til anmodning fra registrerede

    Hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte de relevante databeskyttelsesansvarlige. Afhængigt af hvor du befinder dig, eller hvilken WORLDLINE-enhed du er bekymret for, kan den "dataansvarlige" for dine personlige data, der behandles af os i henhold til denne fortrolighedserklæring, være anderledes.

    Se venligst bilag B her for en liste over, hvilke koncernselskaber der vil være dataansvarlige i hvilke lande, og få kontaktoplysningerne på den relevante databeskyttelsesansvarlige.

  • Vi bruger cookies og sporingsteknologier på vores hjemmesider. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi bruger cookies, kan du læse vores Cookie Notice.

  • Vi kan ændre indholdet på vores hjemmesider, og hvordan vi bruger cookies, og derfor kan vores privatlivspolitik og vores cookiepolitik ændres fra tid til anden i fremtiden. Hvis vi ændrer denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger eller vores meddelelse om cookies, opdaterer vi datoen for den seneste ændring nedenfor. Hvis disse ændringer er væsentlige, vil vi tydeligt angive dette på vores hjemmeside.

    Denne fortrolighedserklæring blev sidst opdateret den 17. april 2023.

Bilag A

Brug af personoplysninger i henhold til EU's databeskyttelseslovgivning skal være begrundet i en af en række juridiske "grunde", og vi er forpligtet til at angive grundene for hver brug i denne databeskyttelseserklæring.  En forklaring på omfanget af de tilgængelige grunde kan findes her.  Vi noterer de grunde, vi bruger til at retfærdiggøre hver brug af dine oplysninger ved siden af brugen i afsnittet "Brug af dine personlige data" i denne meddelelse.

Dette er de vigtigste juridiske grunde, der retfærdiggør vores brug af dine oplysninger:

  • Samtykke: hvor du har givet samtykke til vores brug af dine oplysninger (du vil være blevet præsenteret for en samtykkeformular i forbindelse med en sådan brug og kan trække dit samtykke tilbage ved at bruge muligheden "afmeld" i den e-mail, du har modtaget, eller ved at bruge formularen Contact Us).
  • Kontraktopfyldelse: hvor dine oplysninger er nødvendige for at indgå eller opfylde vores kontrakt med dig.
  • Juridisk forpligtelse: hvor vi er nødt til at bruge dine oplysninger for at overholde vores juridiske forpligtelser.
  • Legitime interesser: hvor vi bruger dine oplysninger til at opnå en legitim interesse, og vores grunde til at bruge dem opvejer enhver skade på dine databeskyttelsesrettigheder.
  • Juridiske krav: hvor dine oplysninger er nødvendige for os for at forsvare, retsforfølge eller fremsætte et krav mod dig, os eller en tredjepart.

Bilag B 

Country

 

Juridisk enhed, der fungerer som dataansvarlig

 Data Protection Officer / Data Protection Contact

Alle equensWorldline SE-enheder

equensWorldline SE

dataprotection-WLFS@worldline.com

Argentina

Worldline Argentina SA

dpo-worldline-mts@worldline.com / contato.protecaodedados@worldline.com

Australien

ANZ Worldline Payment Solutions

dataprotection-ms-au@worldline.com

Østrig

 

 

PAYONE GmbH Austrian branch

privacy@payone.com

Worldline Austria GmbH

datenschutz.worldline@worldline.com

Worldline Financial Services (Europe) S.A., Austrian Branch

dataprotection.europe@worldline.com

Belgien

Worldline e-Commerce Solutions BV / SRL

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline e-Commerce Solutions Ltd.

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline Financial Solutions NV / SA

dataprotectionbe@worldline.com

Worldline SA/NV

dpoms@worldline.com

Brasilien

Worldline Brazil Serviços Ltda

contato.protecaodedados@worldline.com

Canada

Bambora Inc

dpo-bambora@worldline.com

Tjekkiet

Worldline Czech Republic s.r.o.

dpoms@worldline.com

Danmark

 

Bambora Online AS

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Danmark AS

dpo-bambora@worldline.com

Estland

Worldline Payment Estonia Oü

dataprotection-WLFS@worldline.com

Frankgrig

Retail International Holding SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Santeos SA

dpo-worldline-france@worldline.com

Similo SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Worldline France SAS

dpo-worldline-france@worldline.com

Worldline SAdpo-worldline-france@worldline.com
Worldline MS France SA dpo-worldline-france@worldline.com
Worldline e-commerce Solutions SASdataprotectionbe@worldline.com
Worldline IGSA SAdpo-worldline-france@worldline.com
Worldline Business Support SASUdpo-worldline-france@worldline.com
Worldline Prepaid Service France SAS dpo-worldline-france@worldline.com
Consoprotec SAS         dpo-worldline-france@worldline.com

Tyskland

 

 

Credit & Collections Service GmbH

datenschutz@creditcs.de

Worldline Healthcare GmbH

dataprotection-whc@worldline.com

Worldline PAYONE Holding GmbH

privacy@payone.com

PAYONE GmbH

privacy@payone.com

Worldline Germany GmbH

datenschutz.worldline@worldline.com

DZ Service GmbH

mail@dzservice.de

Grækenland

Worldline Merchant Acquiring Greece S. A.

dl-dpo.gr@worldline.com
Société Anonyme for the Management & Operation of Networks for Electronic Transactions Cardlinkdpo@cardlink.gr

Indien

 

Worldline Global Services Pvt. Limited

dpo.wgs@worldline.com

Worldline e-payments India Pvt. limited

dpo.wlindia@worldline.com

Italien

Worldline Merchant Services Italia

dataprotectionofficer.italia@worldline.com

Japan

Worldline Japan Limited

dpo.ms.apac@worldline.com

Letland

Worldline Latvia SIA

dataprotection-WLFS@worldline.com

Litauen

Worldline Lietuva UAB

dataprotection-WLFS@worldline.com

Luxembourg

Worldline Financial Services (Europe) S.A.

dataprotection.europe@worldline.com

Worldline Luxemburg SA

dpooffice-belux@worldline.com

Holland

equensWorldline NV

dataprotection-WLFS@worldline.com

Global Collect Services B.V.

(Worldline Digital Commerce)

dataprotection.epay-ing@worldline.com

Worldline BV

dpoms@worldline.com

Singapore

Global Collect Services Asia Pacific Pte Ltd

dpo.ms.apac@worldline.com

Spanien

Worldline Iberia SA

dles-datospersonalesiberia@worldline.com

Sveridge

Bambora AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Device AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Group AB

dpo-bambora@worldline.com

Bambora Telesales AB

dpo-bambora@worldline.com

DevCode AB

dpo-bambora@worldline.com

All Bambora entities

dpo-bambora@worldline.com

Worldline Sweden AB

dpo.ms.sweden@worldline.com

Schweiz

Worldline Switzerland Ltd

dataprotection.switzerland@worldline.com

Storbritannien och Irland

Worldline IT Services UK Ltd., and other Worldline based UK businesses

dpo-rbub@worldline.com

USA

MRL Pay. Inc

dataprotection@worldline.com

Worldline Holdings US. LLC

dataprotection@worldline.com

Worldline US Inc.

dataprotection@worldline.com